Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Αδιανόητη νέα απώλεια! (pregame)

Την αρχή ενός νέου σερί καλείτε να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Αμβρακία.
Η ομάδα μας έχει μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας μετά τις δύο τελευταίες αποτυχίες με Τηλυκράτη και Πύδνα και πλέον καλείτε να αποδείξει πως είναι το φαβορί της κατηγορίας μέσω της δημιουργίας ενός μεγάλου σερί τρίποντων που θα τον φέρουν και πάλι στην κορυφή.

Η αρχή της τετράδας αγώνων πρέπει να γίνει την Κυριακή στις 15:00 με αντίπαλο την Αμβρακία. 
Η ομάδα της Άρτας βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.Μάλιστα πρόσφατα «έκοψε» βαθμούς και από τον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος δοκιμάζεται στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κανένα περιθώριο στραβοπατήματος αφού κάθε νέα απώλεια μπορεί να σημάνει και εκτροχιασμός από τον τελικό σκοπό.
Όπως πάντα ο Ολυμπιακός έχει απώλειες αφού Κέρι και Κολημήτρας είναι νοκ άουτ.Στην προπόνηση της Παρασκευής αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής και ο Μουκάμ που είχε μικροενοχλήσεις και η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να μην διακινδυνεύσει την συμμετοχή του.'Έτσι από το μέσο και μπροστά τα...«κουκιά είναι μετρημένα» με Φλίγκο , Σουάνη ,Ευθυμιάδη ,Δωματά και Μασάδο ,Σταύρου και Οικονόμου να είναι σίγουροι για το αρχικό σχήμα εφόσον ο Τίμος Καβακάς επιλέξει το σύνηθες επιθετικογεννές 3-6-1 που συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρούσσος-Μπακιρτζής.

Το VolosFans θα βρίσκεται στην Άρτα και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του παιχνιδιού στο καλύτερο Live.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...