Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Καθάρισε ο Φλιγκόλ!🔃

Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός επικράτησε ολοκληρωτικά ,για μία ακόμα φορά «καθάρισε» ο Φλίγκος που βρήκε δίχτυα για 18η φορά!
Μόνο οι ερυθρόλευκοι υπήρχαν στο γήπεδο της Κέρκυρας με την ομάδα μας να κάνει 12 τελικές , να κερδίζει 9 κόρνερ και να κάνει 3 δοκάρια αλλά ο Αυλωνίτης μάζεψε την μπάλα μόλις μία φορά από τα δίχτυα του.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Αστέρα που δεν έκαναν τελική προσπάθεια στην εστία του Κατσούλη ,θεώρησαν τόσο τιμητικό το 0-1 που στο 80 και μετά έκαναν καθυστερήσεις και μάλιστα ο Καρβούνης δέχτηκε κίτρινη κάρτα για αυτό στο 87'!

Πάντως εκτός του τριπόντου απέναντι σε μία σαφώς κατώτερη ομάδα ,για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες επιθετικής αναποτελεσματικότητας!





Ο Τίμος Καβακάς άρχισε το παιχνίδι με 3-6-1.Ο Κατσούλης είχε μία εύκολη ημέρα και δεν χρειάστηκε να κάνει αισθητή την παρουσία του ,ενώ οι Ζώνας και Ντόικιτς δεν απέφυγαν τα λάθη έστω και αν αυτά ήταν λίγα και ...ακίνδυνα. Ο Ιωαννίδης που έπαιξε στα αριστερά είχε λιγότερες επελάσεις αφού έπρεπε να έχει το μυαλό του στην άμυνα.Ο Οικονόμου έπαιξε στην αρχή ως 8άρι ενώ αργότερα ,όταν ο παρτενέρ του στον άξονα Πότσι βγήκε ως αλλαγή ,γύρισε πιο πίσω.Ο βολιώτης ήταν σε άσχημη ημέρα με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις.Ο Μασάδο ως επιτελικός χαφ βοήθησε ,αλλά και πάλι είχε πολλές χαμένες στημένες φάσεις.Στα φτερά ήταν ο δραστήριος Δωματάς από τα αριστερά και ο Μουκάμ που μάλλον φάνηκε πως έχει χάσει κάποιες προπονήσεις ,ενώ ο Σουάνης που αγωνίστηκε δίπλα στον Δωματά έτρεξε αρκετά χωρίς να σκοράρει.Ο Φλίγκος χωρίς να...κουραστεί ιδιαίτερα και πάλι «καθάρισε» με το γκολ του στο 58'!


Η ομάδα μας άρχισε να πιέζει από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 6' ο Φλίγκος έχασε την πρώτη κλασσική ευκαιρία όταν από κοντά πλάσαρε με τον Αυλωνίτη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ενώ στο 12 σε μία παρόμοια φάση ο Δωματάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση χωρίς να μπορεί να ανοίξει το σκορ.
Στο 24' χάθηκε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία η οποία ξεκίνησε από μία καλή εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο.Ο Πολύζος με υπερένταση κατάφερε να απομακρύνει πάνω στην γραμμή με το κεφάλι ,αποσιωπώντας το απευθείας γκολ με τον Δωματά να κάνει εντυπωσιακό γυριστό ψαλίδι στην επαναφορά και η μπάλα να «γλύφει» το δεξί δοκάρι. 

Στο 33' είχαμε μία τεράστια και σπάνια ευκαιρία με το διπλό...δοκάρι.Η εκτέλεση φάουλ του Μασάδο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Φλίγκος με απευθείας διαγώνιο σουτ έστειλε  την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 44΄η μπάλα πέρασε λίγο άουτ μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Μασάδο.

Το β' μέρος άρχισε και πάλι με πίεση προς την εστία του Αστέρα με την πρώτη κλασσική ευκαιρία να μετατρέπεται σε γκολ.Ήταν ο Σουάνης που βρέθηκε σε καλή θέση και από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ.Η μπάλα πήγε για τρίτη φορά στο δοκάρι με τον Φλίγκο στην επαναφορά να κάνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το γκολ ,αδικαιολόγητα έριξαν τον ρυθμό τους και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν είχαν καμία σχέση με το πρώτο μέρος.
Στο 62΄ο Ευθυμιάδης θα μπορούσε να σκοράρει ,το σουτ που έκανε όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αυλωνίτη.

Αξιοσημείωτο που αγώνα πως ο Αστέρας δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια στην εστία του Κατσούλη ,ενώ στο 92 ΄έγινε μία υποψία ευκαιρίας όταν βγήκε μία σέντρα η οποία πέρασε παράλληλα από την ερυθρόλευκη εστία.

Αστέρας :Αυλωνίτης, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος, Σπ. Στούπας, Καρβούνης (78' Λέσης), Γαστεράτος, Τόμπρος, Ρούμπος (42'Δ. Στούπας), Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Ντόικιτς, Πότσι (54' Ευθυμιάδης), Οικονόμου, Δωματάς (90' Στουρνάρας), Μουκάμ, Μασάντο, Σουάνης (69' Αναστασίου), Φλίγκος






Κάρτες: 
 26' Γαστεράτος, 38' Ρούμπος, 76' Τόμπρος, 79' Καρβούνης- 76' Ευθυμιάδης


Μας άρεσε.... 
Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δημιούργησε για ένα ακόμα παιχνίδι πολλές φάσεις

Δεν μας άρεσε...
Το γεγονός πως από τις πολλές ευκαιρίες μετουσιώθηκε μόλις μία σε γκολ.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Φωτιάδης δεν είχε προβλήματα αφού δεν το παιχνίδι δεν είχε αμφισβητούμενες φάσεις.
Μάλλον σωστά (χρειάζεται ριπλέι) ακυρώθηκε γκολ του Σουάνη ως οφ σάιτ.



Είπαν:



Καβακάς:«Αυτό που κοιτάζουμε, ως ομάδα, είναι τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Είναι μότο στην ομάδα και στα αποδυτήρια ότι κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δίκαιη νίκη που πέτυχαν. Μια δίκαιη επικράτηση σ' ένα ακόμη παιχνίδι, με τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες, σ' ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ταμπουρωμένη έξω από την περιοχή της. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία φάση του παιχνιδιού. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και συνεχίζουμε. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς, αυτό με τον Πιερικό.
Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία για μας και όλα τα παιχνίδια πάμε να τα κερδίσουμε. Η ομάδα παρουσιάζει σταθερότητα, αξιοπιστία, το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι πολύ θετικό. Παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και αυτό μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει. Γιατί μέσα από τη δημιουργικότητα θα είμαστε και αποτελεσματικοί. Κι αυτό το βλέπουμε κιόλας.Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε, μέσα από την καρδιά μας, τον κόσμο που ταξίδεψε στην Κέρκυρα και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ήταν κοντά μας από το πρώτο λεπτό και οφείλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη»

Χονδρογιάννης: «Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να βρει το δρόμο του και κάτι τέτοια παράσιτα, που είναι γύρω από την ομάδα, να απομακρυνθούν γρήγορα. Οι απειλές που δέχθηκα από τον Ανδρέα Μπονόβα, μία μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έκαναν να εκπλαγώ. Αλλά και στο τέλος, όταν πήγα να δώσω συγχαρητήρια στον Τιμόθεο Καβακά, που έχει περάσει από την Κέρκυρα και έχει φάει ψωμί στο νησί και τον έχουμε στηρίξει όλοι μας, δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά.Εύχομαι στον ιστορικό Ολυμπιακό να πετύχει τον στόχο του».




Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 300 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΠΣΚ
  • 50 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Κέρκυρα και κάθισαν ,χωρίς προβλήματα όπως και στο πρώτο παιχνίδι ,μαζί με τους φίλους του Αστέρα.
  • Κακός ήταν ο αγωνιστικός χώρος ενώ η ποιότητα του πλαστικού θύμιζε τα 5Χ5 της...γειτονιάς μας.
  • Τζάμπα κάρτα έφαγε ο Ευθυμιάδης που παρασύρθηκε από τον Τόμπρο σε...κοκορομαχία και έτσι χάνει το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό!
  • Ζήτημα προέκυψε με τον προπονητή των γηπεδούχων ο οποίος είχε λεκτικό επεισόδιο με το Α.Μπονόβα ,εξ ου και οι δηλώσεις που έκανε κατά την συνέντευξη τύπου.
  • Ανακοίνωση για το ζήτημα εξέδωσε η Δ.Ε. του Ολυμπιακού στην οποία αναφέρεται: ««Για την αποκατάσταση της αλήθειας στις δηλώσεις του προπονητή Χονδρογιάννη, έχουμε να τονίσουμε ότι το τεράστιο όνομα του Ολυμπιακού Βόλου και τους παράγοντες «σημαία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουμε την τιμή να τους έχουμε στην ομάδα μας, δεν μπορεί όχι να τους κρίνει, αλλά ούτε να τους πιάνει στο στόμα του, ο κάθε απίθανος προπονητής, που κάνει το αγροτικό του.Ως απόδειξη των ανακριβειών του, τον συμβουλεύουμε να διαβάσει το φύλλο αγώνα, όπου αναφέρονται όλες οι ποδοσφαιρικές αλητείες, που έγιναν από τον πάγκο των γηπεδούχων.Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία της διοίκησης του Πετριτή».

To βίντεο του αγώνα:







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...