Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Όλοι μαζί μπορούμε!

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να συμπαρασταθεί σε όλα τα τμήματα του συλλόγου στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, απηύθυνε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 ο αγαπημένος Σύλλογος όλων των Βολιωτών και όχι μόνο, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τον αγώνα του με ολα τα αγωνιστικά του τμήματα, για την επίτευξη του μεγάλου του στόχου για την φετινή χρονιά, που είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία όλων των τμημάτων.

Η αρχή γίνεται με το γυναικείο τμήμα μπάσκετ στις 12 πμ στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, όπου η ομάδα μας αήττητη και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας του γυναικείου μπάσκετ θα συνεχίσει την αήττητη πορεία της στο δρόμο για την άνοδο στην Α Εθνική κατηγορία.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 3 μμ με την ποδοσφαιρική μας ομάδα να δίνει ακόμη έναν σημαντικό αγώνα, για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ήρθε η ώρα οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που όλα αυτά τα χρονιά της ογδοντάχρονης ιστορίας του, στηρίζουν και ακολουθούν πιστά την ομάδα όπου και αν αγωνίζεται, με την παρουσία τους στο γήπεδο, να προστατεύσουν αυτό τον μεγάλο Σύλλογο και να δώσουν δύναμη και πίστη στους αθλητές μας, ώστε η φετινή χρονιά των γενεθλίων του Συλλόγου μας να είναι χρονιά επιτυχιών και ανόδου σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα μας.

Διοίκηση, Αθλητές και Φίλαθλοι ενωμένοι, είμαστε υποχρεωμένοι με την παρουσία μας στους αγώνες να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της περιόδου, όλοι μαζί την άνοδο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμος του.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να έρθουν την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚ και μετά στο Πανθεσσαλικό για να συμπαρασταθούν στους αθλητές μας και να τους δώσουν δύναμη να ξεπεράσουν ακόμη ένα εμπόδιο στο δρόμο για την άνοδο.

Όλοι μαζί μπορούμε, να κάνουμε πράξη τον μεγάλο μας στόχο.

Ραντεβού στο γήπεδο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...