Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑυτόΧειρας στην Λευκάδα!

Την πρωτιά μέσα από τα χέρια του έχασε ο Ολυμπιακός παραχωρώντας επώδυνη ισοπαλία στον Τηλυκράτη.
Σε ένα παιχνίδι δικό του που μία ομάδα υπήρχε στο παιχνίδι ,η ολιγωρία των τελευταίων λεπτών αλλά και οι κινήσεις του προπονητή οδήγησαν σε οδυνηρή ισοπαλία ,την ώρα που ο Απόλλωνας Λάρισας έχανε έδαφος από την ουραγό Αμβρακία.




Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με διάταξη 3-6-1, με τον Κατσούλη κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τριάδα στην άμυνα αποτέλεσαν οι Ιωαννίδης, Ζώνας και Χολέβας. 

Το επιθετικό αυτό σχήμα απέδωσε και ουσιαστικά έδωσε την πλήρη κατοχή των ερυθρολεύκων σε όλο το παιχνίδι.


Η ομάδα ρόλαρε πολύ καλά στο κάκιστο τερέν και έπρεπε να είχε πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.
Η πίεση των ερυθρολεύκων δημιούργησε πολλές τελικές με τους Μασάδο και Ευθυμιάδη να κάνουν καλά σουτ στο 16' και 19'  ,τον Μασάδο στο 23' να αγγίζει το γκολ και στο 34΄τον Φλίγκο να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Μουκάμ και με το κεφάλι να ανοίγει το σκορ.Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύτηκε ,συνέχισε να πιέζει και δύο φορές άγγιξε το γκολ με εκτελέσεις κόρνερ που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι ερυθρόλευκοι.

Στο β μέρος η ομάδα μας κατέβασε ρυθμούς χωρίς βέβαια να κινδυνέψει σε κανένα σημείο.Η ομάδα μας όμως δεν ήταν πολύ επιθετική και δεν επιδίωξε ιδιαίτερα να σιγουρέψει το τρίποντο με ένα δεύτερο γκολ.Ο Κέρι και ο Μούκαμ είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 77' όταν ο Κέρι πέρασε δύο τρεις παίκτες ,βρέθηκε απέναντι στον Καραγκούνη πλάσαρε αλλά σαν από....μηχανής θεός αμυντικός των γηπεδούχων έκανε το τάκλιν και η μπάλα απομακρύνθηκε.
Για να έρθει η φάση του 89' που σημάδεψε το παιχνίδι.Ο Σουάνης έχασε την μπάλα με φανερό φάουλ στον χώρο του κέντρου , ο Πολυχρονάκης έκανε την "γιόμα" και παρά την παρουσία τεσσάρων αμυντικών βρέθηκε ο Ιασωνίδης ο οποίος έπιασε μόνος του την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός πίεσε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και ενώ ο κάκιστος Μπαλατσούκας δεν είδε τίποτα σε ανατροπή του Δωματά ,ο Οικονόμου θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του αγώνα στο 94' αλλά το σουτ του βρήκε σε σώματα και πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Καραγκούνη.


Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Βρετός (61' λ.τρ. Καλογέρης), Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης,Πολυχρονάκης, Κοντογιάννης (53' Περιστέρης), Κτενάς (78' Γιωργάκης), Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Ιωαννίδης, Χολέβας, Ευθυμιάδης (59' Κέρι), Ζώνας, Σταύρου, Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος (73' Σουάνης), Μασάντο (82' Ντόικιτς), Μουκάμ.

.




Κάρτες:
  Πολυχρονάκης - Φλίγκος ,Σταύρου ,Οικονόμου

Μας άρεσε.... 
MVP της ομάδας μας ο Μασάδο ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην συντριπτική κατοχή των ερυθρολεύκων.
Από κοντά και ο Μουκάμ ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος μέσα στο εξαιρετικά ,για αυτόν, βαρύ τερέν.
Δεν μας άρεσε...
Δεν του βγήκαν του Καβακά οι αλλαγές.Παρά ταύτα το 3-6-1 φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα.
Στην φάση του γκολ των γηπεδούχων η άμυνα είναι εκτός θέσης ,ενώ οι παίκτες στο κέντρο διαμαρτύρονται για το πασιφανέστατο φάουλ στον Σουάνη ,ενώ έπρεπε απλά να κάνουν άμυνα.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο  Μπαλατσούκας ήταν καθοριστικός στην διαμόρφωση του αποτελέσματος καθώς το γκολ του Τηλυκράτη ξεκινά από οφθαλμοφανές φάουλ που γίνεται μπροστά του ,ενώ έκλεισε τα μάτια σε ένα ξεκάθαρο πέναλτι που έγινε στον Δωματά στο 91'.




Είπαν:



Καβακάς:«Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης και την αδράνειά μας σε μία στιγμή.Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο.Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς.Ο Τυληκράτης είναι μια αξιόλογη ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια.Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε την ευκαιρία 
Δεν γυρίσαμε πίσω στο β μέρος.Κάναμε κάποιες αλλαγές λόγω κούρασης και άλλαξε ο σχηματισμός. Ουσιαστικά δεν δεχτήκαμε ούτε μια οργανωμένη επίθεση.Το γκολ ήρθε από αδράνεια σε μία μεγάλη μπαλιά.Είχαμε πολλές ευκαιρίες ,δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι ,το γκολ στο 90 ξεκινάει από φάουλ που δεν δίνεται στον Σουάνη ,τι άλλο να κάνει δηλαδή μία ομάδα;»

Πατζιάρας:«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο.Αυτό δυσκόλεψε πολύ τον αντιπαλό μας που είναι η πιο τεχνική ομάδα της κατηγορίας.Ο Θεός μας χρωστούσε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα και μας το έδωσε σήμερα.Ξέρουμε ποιοι είμαστε.Υπάρχει μία τεράστια διαφορά στις ομάδες.Αν παίζαμε στην Ευρώπη θα ήταν το Σαν Μαρίνο με αντίπαλο την Ιταλία.Να ευχηθώ την καλύτερη συνέχεια.Έχουμε έναν χαρακτήρα που είναι τεράστιος.Έχουμε παίκτες που δουλεύαν το πρωί και ήρθαν να παίξουν μπάλα το μεσημέρι.Ξέρω ακριβώς τι ομάδα έχω και που μπορούμε να φτάσουμε.»




Μικρά&πικάντικα
  • Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε βούρκο στα πιο πολλά σημεία του γηπέδου.
  • Περίπου 100 φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Λευκάδας.
  • Η απογοήτευση ήταν μεγάλη στον πάγκο αλλά και στην διοίκηση που είχε ταξιδέψει μαζί με την ομάδα.Παρά ταύτα στα αποδυτήρια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δήλωσαν την απόλυτη στήριξη σε ομάδα και τεχνικό τιμ.

To βίντεο του αγώνα:







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...