Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Με σπασμένα φρένα οι γυναίκες!

Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας τη ξέφρενη πορεία της προς την Α1 κερδίζοντας και μέσα στη Πυλαία τη τοπική ομάδα με σκορ 57-60.

Οι παίκτριες του Μ. Καπουρνιωτη εμφανίστηκαν νευρικές και άστοχες στην αρχή του παιχνιδιού δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Πυλαίας να είναι κοντά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με το φτωχό 10-11.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στη δεύτερη περίοδο με την ομάδα του Ολυμπιακού να εγκλωβίζεται στο αργό παιχνίδι του αντίπαλου  και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο σε απόσταση αναπνοής 24-25
Οτι δεν έκανε στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός το έκανε στο τρίτο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας 24 πόντους σχεδόν όσους σε ένα ημίχρονο δεχόμενη μόλις 12 με τη Ραφαέλα Σουλτάνη να ευστοχεί σε τρία τρίποντα και έκλεισε η περίοδος στο 36-49.
Στη τελευταία περίοδο όμως κάποιες άδικες αποφάσεις των διαιτητών καθήλωσαν την Ν.Ζερβα στο πάγκο με 4 φάουλ και σαν να μην έφτανε αυτό στο τελευταίο λεπτό μη δίνοντας καθαρό φάουλ στη Σουλτάνη αντιθέτως την χρέωσαν με τεχνική ποινή που αυτόματα σήμαινε και αποβολή με 5 φάουλ το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Πυλαίας που ισοφάρισε σε 54-54 .

Ένα εκπληκτικό τρίποντο από την νεοεισελθούσα Λ. Αγαγιώτη έδωσε αέρα 3 πόντων στην ομάδα μας ενώ στην επόμενη φάση με σουτ απελπισίας σε νεκρό χρόνο ισοφάρισε ο αντίπαλος .

Εκεί ανέλαβε δράση η αρχηγός Ν. Ζέρβα και με εκπληκτική προσπάθεια αφού πήρε το επιθετικό ριμπάουντ με ατομική ενεργεία έγραψε το 57-59, το σκορ έκλεισε 4 δεύτερα πριν το τέλος η Α. Κοτσιάφτη με εύστοχη βολή (στη δεύτερη αστόχησε επίτηδες και το ματς έληξε με τις παίκτριες να γίνονται μια αγκαλιά και να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους προπονητές και τα μέλη της Δ.Ε μια νίκη που τις φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο που έχουν βάλει από την αρχή της χρονιάς , την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία εκεί που ανήκουν.


Δεκάλεπτα: 10-11, 24-25, 36-49, 57-60
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου): Ζωγράφου 6, Πετρίδου 20 (1), Γρηγοριάδου, Κόκκινου 9, Ζηβώνη 2, Πασχαλούδη, Καρατζά 2, Γαλιτσιάνου 9 , Βατσιτσίδου 9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Χούτα, Παγκαλίδου 7 (1), Νούλα, , Ταντουρόφσκα 12 (2), Σουλτάνη 18 (3), Τότση, Αγαγιώτη 3 (1), Ζέρβα 15, Ζήτη, Αγκάνη, Δημητριάδου 2, Κοτσιάφτη 3.
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...