Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Το πάρε-δώσε των πρώτων έξι!

Αρκετές είναι οι προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό είναι λοιπόν το μεταγραφικό...πάρε-δώσε των ομάδων της πρώτης εξάδας στον όμιλό μας στην Γ Εθνική.
Να σημειωθεί πως απομένουν μερικές ημέρες για τις ομάδες για να προσθέσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός Βόλου 

Αρκετές αλλαγές αναγκάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου.Ουσιαστικά έχει εντελώς νέο αμυντικό δίδυμο ,ενώ η διοίκηση έδωσε μεγάλη έμφαση στην ενίσχυση της ομάδας μεσοεπιθετικά.
Από την ομάδα αποχώρησαν 7 παίκτες ενώ συνολικά ήρθαν 9 παίκτες οι περισσότεροι εξ αυτών με...προορισμό την βασική ενδεκάδα!

Έφυγαν: Ντα Κόστα (AE. ΙΝΚΑ), Τέλλος (Καβάλα), Στασινόπουλος (Παναργειακός), Μπρίτος, Ναστέφσκι , Γκίτζιας (Παναρκαδικός), Κωστόπουλος (Δόξα Δράμας)

Ήρθαν: Ντόκιτς (Καλαμαριά) ,Μούκαμ (Αστέρας Τρίπολης), Μασάδο (ΟΦΗ), Σουάνης (Δόξα Δράμας), Κέρι (Καλλονή), Χολέβας (Απόλλων Λάρισας) , Παπαϊωάννου ( δαν.Διμήνι) , Σκανδάλης (Α.Ε.Ανατολής) ,Σπηλιώτης (ΑΕΠ Βατολάκκου) 

Απόλλων Λάρισας 

O Απόλλων μπορεί να έχασε τον καλύτερό του παίκτη που πήγε στα Τρίκαλα ,αλλά και τον βασικό του στόπερ ,αλλά έκανε κινήσεις για τον κρατήσουν μέχρι τέλους στον αγώνα του πρωταθλήματος.Το βάρους έπεσε στους δύο ξένους με την  επιλογή Μανθάνο να είναι...ρουλέτα και να ελπίζουν στην Λάρισα να τους βγει το ρίσκο.

Έφυγαν: Καμπλιώνης (Τρίκαλα), Γεωργίου ( Δ.Σεβαστής), Χολέβας (Ολυμπιακός Βόλου)

Ήρθαν: Καρακατσάνης (Λαγκαδάς), Σκούπρας (Παναξιακός), Μηνάς (Θεσπρωτός), Μουτάφσκι (Αιγινιακός) , Mανθάνο (Deportivo La Guaira)


Διαγόρας Σεβαστής

Η ομάδα του Διαγόρα μπορεί να είναι το αουτσάιντερ αλλά δεν παρατάει το πρωτάθλημα.Μπορεί να έχασε τον Βασίλιεβιτς αλλά απέκτησε 5 παίκτες "κατηγορίας" που αναμένεται να βοηθήσουν.


Έφυγαν: Κουντουριώτης , Ρένια , Σιδηρόπουλος , Τσιώμης , Βασίλιεβιτς (Νίκη)

Ήρθαν: Γεωργίου ( Απόλλων Λάρισας) , Κατσιαμήτας (Πύδνα), Δημητρουλόπουλος (Κυπαρισσία) ,Μίχος (Αιολικός), Κουμπαρούλης (Πανθηραικός)

Πύδνα Κίτρους

Αρκετά ενισχυμένη ,τουλάχιστον αριθμητικά , είναι η Πύδνα που απέκτησε 7 ποδοσφαιριστές.Μπορεί το ρόστερ της να μην έχει το μεγάλο όνομα ,πάντως από ποδοσφαιριστές τουλάχιστον έχει πολλούς!

Έφυγαν: Kατσιαμήτας (Δ.Σεβαστής), Παυλίδης

Ήρθαν: Καθάριος (Παναχαϊκή), Πιαστόπουλος (Βαλενσιέν Β'), Παπαδημητρίου (Καλαμαριά), Σαμουηλίδης (Λαγκαδάς) ,Ντόσης (Λαγκαδάς), Τουλίκας (ΠΑΟΚ Κ17), Πατσογιώργος (Αιγινιακός)

Νίκη

Ούτε αποδυναμώθηκε αλλά ούτε και έκανε «μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις η Νίκη η οποία απέκτησε δύο «ενδεκαδάτους» ποδοσφαιριστές.Μάλλον θα παίξει δευτερεύοντα ρόλο και ρόλο ρυθμιστή στην κατηγορία. 

Έφυγαν: Παπαδόπουλος (Tυληκράτης) , Μαλεζάνι (Ρόδος), Τσιουρέλης (Αγ.Άννα) Κόκκας (Αλμυρός), Μουράτης 

Ήρθαν: Σκοπελίτης (Καραϊσκάκης),Xουζούρης (Κ20 Ηρακλής), Βασίλιεβιτς (Σεβαστή), Γαρυφαλλόπουλος (Πανθηραικός) , Χατζόγλου (Θεσπρωτός), Χατζησταμάτης (Διμήνι),Τασιάς (Ν.Αθλητές)

Καραϊσκάκης

Αποδυναμώθηκε η ομάδα του Καραΐσκάκη η οποία ναι μεν δεν είναι εύκολος αντίπαλος στην έδρα του αλλά δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. 

Έφυγαν: Σκοπελίτης (Νίκη) ,Λώττας , Οντγκουονγκ, Μποτονάκης

Ήρθαν: Μπεκατώρος (Πανθρακικός) ,



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...