Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Με Ρήγα αντί για Παρί...

Στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ρήγα εστιάζεται η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε την αντιαθλητική συμπεριφορά των παικτών του Ρήγα Φεραίου στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής. Οι παίκτες της ομάδας του Βελεστίνου στόχευαν συνεχώς τα πόδια των παικτών μας και όχι την μπάλα. Ο ποδοσφαιριστής μας Ζώνας το βράδυ κατέληξε στο Νοσοκομείο με αιμορραγία, ο Μασάντο από θέμα τύχης και εμπειρίας γλίτωσε σπάσιμο ποδιών και οι άλλοι επιθετικοί μας έβλεπαν εφιάλτες από το επικίνδυνο και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων.

Δυστυχώς η ομάδα του Ρήγα Φεραίου δε συγκινήθηκε από το ζεστό χειροκρότημα από τους 3.000 οπαδούς μας στην αρχή του παιχνιδιού και ανταπέδωσαν κλωτσιές, μίσος και κακία στην ομάδα μας. Δυστυχώς η μοίρα μας ήταν τέτοια που από την Παρί Σεν Ζερμαίν ασχολούμαστε με τον Ρήγα Φεραίο. Όσο για τη ρεβάνς, να μας περιμένουν και να μην πάνε για μπάνια, διότι θα πάμε 5.000 κόσμος να κάνουμε το γύρο του θριάμβου και να «βουλιάξουμε» το όμορφο Βελεστίνο.

Καλούμε όλον τον κόσμο του Ολυμπιακού να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας, να της δώσουμε στήριξη και δύναμη, διότι η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και θα έχουμε παγίδες σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε παρών σ’ όλα τα παιχνίδια έδρας και συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις εκδρομές που θα διοργανώνονται. Να ζωντανέψουμε το Πανθεσσαλικό και σιγά-σιγά να γεμίσουμε και το πάνω διάζωμα της σκεπαστής.

 Όλοι για τον Ολυμπιακό μας.

Κανείς να μη μείνει αμέτοχος».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...