Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ξύπνησε ξανά ο Φλίγκος!

Με χατ τρικ του Κώστα Φλίγκου ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα τον Θεσπρωτό.
Αν και η ομάδα είχε πολύ κακή εικόνα στο πρώτο μέρος και μέτρια στο δεύτερο ,με τρεις καλές επιθέσεις «καθάρισε» εύκολα το παιχνίδι.






Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, ενώ οι Στουρνάρας και Ιωαννίδης ήταν οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Ντόκιτς και Ζώνας. Στον άξονα έπαιξαν οι Πότσι και Οικονόμου, οι Μουκάμ και Δωματάς ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στις πτέρυγες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Μασάντο ήταν ο επιτελικός μέσος. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Φλίγκος.


Η εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή.
Η ομάδα είχε πολλές κακές μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να μην γίνεται καθόλου επικίνδυνη και ο Θεσπρωτός να κρατάει άνετα μακριά από την εστία του τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο ,εντελώς ακίνδυνο ,σουτ έγινε στο 12 , ενώ η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε στο 30΄' με τον Στουρνάρα που πλαγιοκόπησε αλλά ήταν αρκετά πλάγια και το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 35' ο Μουκάμ πάσαρε στον Μασάντο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Πορτογάλος έβγαλε μπαλιά στον Φλίγκο μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο Θεσπρωτός απάντησε με καλή ευκαιρία στο γκολ του Ολυμπιακού στο 46' ,όταν κεφαλιά του Νόνη πέρασε λίγο άουτ.

Οι αλλαγές στο ημίχρονο έδωσαν μία κινητικότητα στον άξονα του Ολυμπιακού με τον Σταύρου να μοιράζει καλύτερα την μπάλα.Σε αυτό βοήθησε και η αλλαγή της διάταξης σε 3-5-2 .Ο Θεσπρωτός πάντως ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ντόκο στο 58' να βρίσκεται σε θέση βολής και τον Κατσούλη να αποκρούει εντυπωσιακά.
Στο δίλεπτο 58-60' ο Ολυμπιακός «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο γκολ του Φλίγκου.Ο Οικονόμου έκανε το μπάσιμο ,πέρασε τρεις αντιπάλους μ ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή ,ο ρέφερι άφησε το πλεονέκτημα αφού η μπάλα πήγε στο Φλίγκο ο οποίος πλάσαρε σωστά .
Δύο λεπτά αργότερα ο Φλίγκος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση ,πέρασε Νόνη και Κωσταντάκο και πλάσαρε στην γωνία ,τελειώνοντας το παιχνίδι.

Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι ,είχε κάποιες ευκαιρίες με Σουάνη και Μουκάμ αλλά σε γενικές γραμμές κράτησε δυνάμεις.


Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης (46' Σουάνης), Ντόικιτς, Ζώνας, Πότσι (46' Σταύρου), Οικονόμου (65' Ευθυμιάδης), Δωματάς, Μουκάμ, Μασάντο, Φλίγκος

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Μυρσινιάς, Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Μέμμος (65' Μπλέτσας), Γιάκος (77' Πολυχρονιάδης), Ντόκος, Σούκιας, Μπίκας (90' Κωστάκης).





Κάρτες:
  72' Μυρσινιάς, 78' Σούκιας

Μας άρεσε.... 
Δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε τον τίτλο του MVP στον Φλίγκο που πέτυχε το πρώτο του χαρ τρικ.
Ο Σταύρου έδωσε κίνηση στον κεντρικό άξονα στο β΄μέρος.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ντόκιτς ,ιδίως στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ,ήταν εκτός κλίματος και επικίνδυνος.
Ο Μουκάμ σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ρήγα , είχε λανθασμένες μεταβιβάσεις.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο  Βουρνέλης δεν είχε προβλήματα ,ούτε δύσκολες φάσεις.





Είπαν:



Καβακάς:«Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.Μετράει που κερδίσαμε τους τρεις πόντους.Δεν είχαμε ρυθμό ούτε ήμασταν συγκεντρωμένοι.Η εικόνα μας υστερούσε αρκετά σε σύγκριση με το παιχνίδι της Κυριακής.Οι αντίπαλοι μας πίεσαν ψηλά και οι μεταβιβάσεις μας ήταν προς τα πίσω χωρίς λόγο και αιτία.
Την δεδομένη στιγμή μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε.Η ομάδα έχει πλέον ποιότητα με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε.Ξέρουμε που πονάμε και ξέρουμε τι χρειαζόμαστε.
Στο κέντρο επιλέγουμε επιθετικό σχήμα γεγονός που ελλοχεύει κινδύνους.Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος.
Έχουμε πρόβλημα από την στιγμή που χάσαμε έναν βασικό ποδοσφαιριστή μας .Επειδή έχω διαβάσει και ακούσει πολλά θα αναφερθώ εγώ στο ζήτημα.Η απόφαση να φύγει ο Κωστόπουλος ήταν καθαρά απόφαση του ποδοσφαιριστή.Εμένα μου το γνωστοποίησαν το πρωί παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας και το μεσημέρι ο παίκτης ταξίδευε για Δράμα.Νομίζω πως καταλαβαίνεται εύκολα τι έγινε.Μεταξύ εμού και του ποδοσφαιριστή δεν έγινε απολύτως τίποτα.Είναι δύσκολο για εμάς να ψάχνουμε τον βασικό μας σεντερ φορ λίγες ημέρες πριν λήξουν οι μεταγραφές.Καθένας ίμως είναι υπόλογος των πράξεών του.Όταν κάποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό στο καλό και με την ευχή μας.»

Καρύδης (βοηθός προπονητή) :«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.Παίξαμε σε μία έδρα δύσκολη με μία ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου και δεν φοβηθήκαμε.Θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι αυτό και να αφοσιωθούμε στο επόμενο με τον Καραισκάκη,»

Σουάνης:« Είμαι χαρούμενος που τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι εδώ πανηγυρίσαμε δύο νίκες.Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια και να πιάσουμε σύντομα κορυφή.Δεν ευφσυχαζόμαστε και θέλουμε να παίζουμε καλύτερα από αγώνα σε αγώνα. »



Μικρά&πικάντικα
  • Στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού βρέθηκαν περίπου 600 φίλαθλοι που αψήφησαν κρύο και ψιλόβροχο.


To βίντεο του αγώνα:






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...