Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις!

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.


Όπως έγραψε το VolosFans ,ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χολέβα ,η επιστροφή του Παπαϊωάννου αλλά και η απόκτηση των Σκανδάλη και Σπηλιώτη ,δύο ταλαντούχων «μικρών».

«Σήμερα εκπνέει η μεταγραφική περίοδος της χειμερινής περιόδου και ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε τις κινήσεις τους  για την απόκτηση παικτών, προκειμένου να ενισχύσει το ροστερ του.

Ως εκ τούτου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κεντρικό αμυντικό, Χρήστο Χολέβα.

Ο παίκτης γεννήθηκε στις 05/10/1991 στο  Βόλο και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ρήγα Φεραίο, απ’  όπου μεταπήδησε στην ΑΕΛ,  με την οποία έπαιξε στην ομάδα Κ20.

Το 2010 αγωνίστηκε με την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και το 2011 επέστρεψε στην Νίκη, όπου παρέμεινε ως το 2013. Συνέχισε στον Κισσαμικό κι έπειτα στον Πανιώνιο, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League.

Την παρούσα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ από σήμερα εντάσσεται στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Παράλληλα, σήμερα εντάσσονται επίσημα στο ροστερ της ομάδας και οι νεαροί Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Χρήστος Σκανδάλης και Αλέξανδρος Σπηλιώτης.

Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, λαμβάνοντας μέρος και στην προετοιμασία της ομάδας. Έπειτα, ο νεαρός αμυντικός δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Διμηνίου, δείχνοντας την εξαιρετική ποιότητά του και σήμερα επιστρέφει στην ομάδα μας.

Ο Χρήστος Σκανδάλης γεννηθείς το 1996 αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και αποκτήθηκε από την Α.Ε. Ανατολής, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ο Αλέξανδρος Σπηλιώτης γεννηθείς το 1999 αγωνίζεται επίσης ως δεξιός οπισθοφύλακας και έπαιξε στην Θύελλα Φιλώτα, τον Αχαρναϊκό, ενώ πρόσφατα έπαιξε με την ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκκου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος). Ο 17χρονος, πλέον, αμυντικός κλήθηκε στην Εθνική Παίδων το 2015 κι από τότε φορά το εθνόσημο συμμετέχοντας στους επίσημους αγώνες του εθνικού μας συγκροτήματος.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία με την ομάδα μας.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...