Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Την Κυριακή στο ΕΑΚ η πίτα!

Την Κυριακή το πρωί θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.
Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες μπάσκετ που βρίσκονται στην πρώτη θέση της Α2 Γυναικών ΕΟΚ και της Α1 ΕΣΚΑΘ Ανδρών αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, την διοίκηση, τις Διοικούσες Επιτροπές, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις.
Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που είναι προσφορά της αρτοποιίας «Ζάχος», όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχει ένα δώρο για το νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα, ενώ αποφασίστηκε να κληρωθούν δυο tablet, μετά από λαχειοφόρο που θα υπάρχει, με κόστος ένα ευρώ και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης άλλαξε και η ώρα έναρξης του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Ρυσίου, για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, που πλέον θα διεξαχθεί στις 13.30 (αντί 12.00) μετά από σύμφωνη γνώμη της φιλοξενούμενης ομάδας και απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ .
Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου μας, ευχαριστεί την ομάδα του Νέου Ρύσιου για την κατανόηση στο αίτημα μας .
Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας.
Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν αυτή την εβδομάδα, οι οποίες και στέρησαν τη δυνατότητα προπονήσεων στους μικρούς αθλητές μας, σε όλα τα αθλήματα , καλούμε τους γονείς να προσέλθουν μαζί με τα παιδια μαζικά στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Ενημερώσεις θα γίνουν και από τους προπονητές του συλλόγου σε κάθε τμήμα και ευελπιστούμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι το ιστορικό σωματείο μας, να γιορτάσουμε, με το βλέμμα στο κλείσιμο των 80 χρόνων της ομάδας μας και των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν, όλη τη χρονιά, για τον εορτασμό τους, ελπίζοντας να συνδυαστούν με ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες για τα αγωνιστικά τμήματα μας, ποδόσφαιρο και μπάσκετ (γυναίκες και άνδρες)».


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...