Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ανατροπή στο παρά πέντε

Αμέτρητες ευκαιρίες ,μόνο δύο γκολ και...ανατροπή στο παρά πέντε! (βίντεο)
Αυτή ήταν η εικόνα του αγώνα με τον Ρήγα σε μία γραμμή.Ο Ολυμπιακός κινδύνεψε να χάσει ένα παιχνίδι στο οποίο είχε 26 τελικές προσπάθειες με τις περισσότερες να είναι εντός στόχου.Αντίθετα ο αντίπαλό του είχε 3 ευκαιρίες όλες και όλες στο παιχνίδι.

Τελικά ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν υπερίσχυσε και οι ερυθρόλευκοι με γκολ των Μασάδο και Ευθυμιάδη «έφεραν» τούμπα το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο και έδωσαν το τρίποντο στον Ολυμπιακό.







Ο Καβακάς παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, τους Ιωαννίδη και Στουρνάρα στα δύο άκρα και τους Ζώνα και Ντόκιτς στο κέντρο της άμυνας.Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Οικονόμου ενώ στα «φτερά» ήταν ο Μουκάμ και ο Δωματάς. Ο Μασάδο ήταν επιτελικός μέσος και Φλίγκος ήταν φορ ενώ περιφερειακά του Στάυρου 


Ο Ολυμπιακός από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε τις προθέσεις του και άρχισε να «βομβαρδίζει» την εστία του Παπαγιάννη.


Οι ευκαιρίες που έχασαν οι ερυθρόλευκοι ήταν πραγματικά αμέτρητες και μπορείτε να τις διαβάσετε...σχεδόν όλες στο Live του VolosFans ,αφού πολλές φορές δεν προλαβαίναμε να γράψουμε και χάναμε την επόμενη.

Το βίντεο του αγώνα που θα δημοσιευτεί λίγο αργότερα θα...«μιλήσει» από μόνο του.Απλά να τονίσουμε πως συνοπτικά είχε δύο τετ α τετ χαμένα ,τρεις εξ' επαφής τελικές προσπάθειες από τα δύο μέτρα , δύο δοκάρια και δεκαεπτά σουτ που περάσαν άουτ είτε αποκρούστηκαν από τον πολύ καλό Παπαγιάννη του Ρήγα.
Μάλιστα στην κόντρα της δεύτερης μεγάλης ευκαιρίας της ομάδας μας η ομάδα του Βελεστίνου άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Ρήγα έπαιξε ,ως συνηθίζει, υπέρ του δέοντος σκληρά,με τα χτυπήματα ,ιδιαίτερα στον Μασάδο αλλά και στον Μουκάμ ,να είναι πολλά και επικίνδυνα.

Mετά την απόλυτα δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα στον Σπαθή στο 33' ,ο Ρήγας κλείστηκε ακόμα περισσότερο.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ,αλλά η αστοχία ήταν αυτή που κυριαρχούσε στην τελική προσπάθεια των παικτών μας.
Ο Φλίγκος δεν ήταν στην μέρα του ,αν και ολόσωστα διαμαρτυρήθηκε για καταφανέστατο πέναλτι που του έγινε στο β μέρος.


Όσο περνούσε η ώρα ,ο κλοιός γύρω από την εστία του Ρήγα έκλεινε.Οι ευκαιρίες διαδεχόταν την μία την άλλη και αργά ή γρήγορα το γκολ θα ερχόταν.
Σε μία πλαγιοκόπηση του Δωματά ο Τζοβάρας έκανε το τάκλιν με τον Δωματά να ανττρέπεται και τον Μπεκιάρη να δίνει το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μασάδο.

Ο Ρήγας πάντως έκανε την δεύτερη μεγάλη του ευκαιρία αμέσως μετά με τον Σέττο να μην μπορεί να πλασάρει σωστά μετά από κακή άμυνα σε εκτέλεση φάουλ.
Στο 87΄ήρθε η ανατροπή.Ο Μούκαμ  σε μία από τις πολλές πλαγιοκοπήσεις του από τα δεξιά έβγαλε την ασίστ τον Ευθυμιάδη ,ο οποίος έκανε το...«μπάσιμο» και με πλασέ έγραψε το 2-1 και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα μας.

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης (46' Ευθυμιάδης), Ζώνας, Ντόικιτς, Σταύρου (92' Πότσι), Οικονόμου (62' Αναστασίου), Δωματάς, Μουκάμ, Μασάντο, Φλίγκος.

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάνης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (92' Καναβός_, Κιπτίου, Γεωργατζής (92' Τσελεπής), Τζοβάρας (90' Μπόρας), Γκίκας, Σέττος





Κάρτες:
 36' Δωματάς, 37' Φλίγκος, 80 'Στουρνάρας, 87' Ευθυμιάδης- 15' Σπαθής , 33' Σπαθής , 49' Βουραζέρης, 78' Αλεξίου

Μας άρεσε.... 
Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τους νεοαποκτηθέντες να βοηθούν σημαντικά.Ο Μασάδο ήταν σαφώς ο επιτελικός μέσος που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ,ενώ ο Μουκάμ δείχνει να "κατέχει" την...δουλειά του.Όμως τον τίτλο του MVP θα πάρει ο Ευθυμιάδης ,ο οποίος από τον πάγκο έδωσε το τρίποντο λύνοντας τον...γόρδιο δεσμό του...Παπαγιάννη στο 87'.
Δεν μας άρεσε...
Η άμυνά μας συνεχίζει να προβληματίζει ,αφού ουσιαστικά κινδύνεψε μόλις τρεις φορές και δέχτηκε και πάλι τέρμα.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο  Μπεκιάρης δεν έχασε κάποια φάση αλλά θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός στον πειθαρχικό έλεγχο.Είναι απαράδεκτο οι δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό καρτών με την εικόνα που είχε το παιχνίδι.





Είπαν:

Καβακάς: «Σέβομαι και εκτιμώ την γειτονική ομάδα του Ρήγα και τον προπονητή της .Υπάρχει ένα άλλα.Η ομάδα μου δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες .Τόσες πολλές που δεν μπορώ να τις καταγράψω.Ακόμα και το γκολ του Ρήγα προκύπτει 
Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο.Δεν μας δίνει δεύτερο πέναλτι στον Φλίγκο όταν ο αμυντικός τον έσπρωξε έξυπνα.Εμείς δημιουργήσαμε όλο το παιχνίδι.Μετά από ένα μήνα απουσία παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο .Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο.Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι το αδύνατό μας σημείο.Η ομάδα μας έχει παρόν ,έχει μέλλον και θα γίνεται όλο και καλύτερη.Ασφαλώς έχουμε και αδυναμίες,όλες οι ομάδες έχουνε άλλωστε.Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.Δεν θα παίζουμε και θα κερδίζουμε 3-0 μόνο επειδή είμαστε Ολυμπιακός Βόλου.Καλή συνέχεια στον εξαιρετικό συνάδελφο και στην ομάδα του Ρήγα που είναι πραγματικά συμπαθέστατη.
Εγώ σήμερα την ομάδα την ευχαριστήθηκα και την πιστεύω πάρα πολύ. »


Μπακάλης:«Ξεκινήσαμε με ένα παιχνίδι που είχε υψηλές απαιτήσεις.Οι παίκτες μου πάλεψαν και στα 90 λεπτά .Όταν μείναμε με 10 παίκτες είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση μας.Δεν ρίσκαρα να βάλω πιο χαμηλά παιδιά γιατί θα χάναμε στον αέρα αν και έβλεπα κάποια παιδιά να έχουν κουραστεί.Η ομάδα μου είχε καλή συμπεριφορά.Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό για αυτό δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και να του ευχηθώ να βγει πρωταθλητής.Μας προβληματίζουν οι πολλές κάρτες που δεχτήκαμε.Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες.Έκανε καλές προσθήκες και έχει λύσεις.»

Βουραζέρης :«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού.Μας άξιζε μία καλύτερη διαιτησία.Θα διαφωνήσω με τον κύριο Καβακά αφού πιστεύω πως δεν υπήρχε πέναλτι .Η φάση του Φλίγκου ήταν πέναλτι βέβαια. Εμείς αποδείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε σε μεγάλα παιχνίδια.»

Δωματάς :« Η ομάδα μου απέδειξε πως είναι μεγάλη και έχει πάθος.Θα τιμήσουμε την ιστορία της Είσαι Ολυμπιακός Βόλου και κάθε παιχνίδι θα το κερδίζεις.Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι λένε πως το μαρκάρισμα που μου έγινε δεν ήταν πέναλτι.Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και η ομάδα θα γίνεται μέρα με την ημέρα καλύτερη.Μακάρι ο κόσμος να συνεχίζει να μας στηρίζει όπως σήμερα.»



Μικρά&πικάντικα
  • Στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού βρέθηκαν περίπου 2500 φίλαθλοι.
  • Οι περίπου 100 φίλοι του Ρήγα καθίσαν μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην κερκίδα 111 χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
  • Δεν μπορούσε να πιστέψει την κακοτυχία και τις πολλές ευκαιρίες που χανόνταν ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος για λίγο αποχώρησε στο κυλικείο του γηπέδου.

To βίντεο του αγώνα:

ΣΣ Το βίντεο είναι χωρίς ήχο και με ενδεικτικές φάσεις όπως δημοσιεύτηκε στο voloslive.gr.Βρισκόμαστε σε αναζήτηση όλων των φάσεων του αγώνα.





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...