Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Δεν καιγόμαστε για άλλες μεταγραφές!

Την άποψη πως η ομάδα είναι πλήρης ,εξέφρασε σε συνέντευξή του ο προπονητής της ομάδας.
Ο Τίμος Καβακάς μίλησε στην εφημερίδα "Θεσσαλία" και ανέφερε μεταξύ άλλων πως μπορούν να βρεθούν και εκ τω έσω λύσεις για κάποια κενά και οι μεταγραφές που θα γίνουν είναι από...δύο έως και καμία.

Ο Τίμος Καβακάς ανέφερε αναλυτικά:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: 

«Το άσχημο είναι ότι η ομάδα ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά, όμως η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα δεν το επέτρεψε. Δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε για μια εβδομάδα σε γηπεδικές συνθήκες και αυτό αποτέλεσε πρόβλημα για μας. Το θετικό είναι, ότι αυτή η διακοπή βοηθά τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να εγκλιματιστούν καλύτερα στη νέα τους ομάδα.
Επίσης, το ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας είναι καλό. Έχουμε τους παίκτες, το υλικό, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια έξυπνα, να τα κερδίσουμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
Μέσω αυτών των παιχνιδιών η ομάδα θα αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ είναι θετικό το γεγονός ότι δεν θα έχουμε μετακινήσεις και δεν θα υπάρξει ταλαιπωρία. Γιατί η κούραση δεν θα βγει άμεσα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό».

Για το αν ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή: 

«Δουλέψαμε εντατικά τον τελευταίο μήνα στις προπονήσεις, με στόχο να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού και η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι καλά προπονημένοι. Για κάποιους μπορεί αυτό να ακούγεται αυτονόητο, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, πως τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, με εξαίρεση τον Σουάνη, που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια στη Δόξα Δράμας. Δεν θα τον έχουμε, ωστόσο, στο πρώτο παιχνίδι με τον Ρήγα, καθώς είναι τιμωρημένος και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα θα πρέπει να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Ο Ντόικιτς έχει κάνει λίγα παιχνίδια με την Καλαμαριά, το ίδιο και οι Μασάντο, Μουκάμ. Ο τελευταίος προπονείται με την ομάδα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και θα βρει πιο γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό. Η εμπειρία και η ποιότητα, πάντως, που έχουν ως ποδοσφαιριστές, ισορροπεί την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Θα πρέπει να τους διαχειριστούμε, ωστόσο, σωστά, ανάλογα με την εικόνα τους και με την κούραση που θα βγάλουν. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα το παιχνίδι της Κυριακής και εκεί θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: 

«Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο. Βέβαια θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν δουλεύαμε στο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα, πράγμα που δεν συνέβη λόγω της κακοκαιρίας. Είχαμε αρχίσει και βρίσκαμε ρυθμό. Τώρα μπαίνουμε σε μια διαδικασία επανάληψης, για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει τους αυτοματισμούς στο γήπεδο και να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο.
Δεν είμαστε απροπόνητοι, αλλά στο τακτικό κομμάτι η διακοπή μας έκανε κακό.
Η ομάδα σήμερα Δευτέρα θα κάνει προπόνηση σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για βροχοπτώσεις μέσα στην εβδομάδα και δεν ξέρουμε πότε θα λιώσουν τα χιόνια στα δύο γήπεδα του Πανθεσσαλικού. Πάντως, μας έχει απαγορευτεί να χρησιμοποιήσουμε το Στάδιο, οπότε θα κάνουμε προπονήσεις σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα. Δεν μ' ενοχλεί καθόλου. Με ενδιαφέρει η ομάδα να μπει σε γήπεδο και να δουλέψει».

Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες στο ρόστερ: 

«Θέλουμε να κάνουμε δύο προσθήκες ακόμη, αλλά δεν... καιγόμαστε κιόλας τη δεδομένη στιγμή. Νομίζω πως είμαστε σε καλό επίπεδο, η ομάδα έχει κορμό, οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα μας βοηθήσουν άμεσα, ενώ υπάρχουν λύσεις στην ομάδα. Αν όμως βρούμε τους παίκτες που θέλουμε, θα προχωρήσουμε σε δύο ακόμη μεταγραφές.
Μιλάμε σίγουρα για μια θέση στην επίθεση και από εκεί και πέρα θα δούμε, αν θα είναι μια προσθήκη στη μεσαία γραμμή, ή θα αποκτήσουμε έναν δεξιό οπισθοφύλακα. Μπορεί, πάντως, να μην αποκτήσουμε άλλον ποδοσφαιριστή, βρίσκοντας λύσεις εκ των έσω. Ο Σουάνης, για παράδειγμα, μπορεί να παίξει μπροστά στην επίθεση, αλλά και στις πτέρυγες με την ίδια ευχέρεια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μουκάμ. Ο Σταύρου, επίσης, μπορεί να παίξει άνετα και ως δεξιός μπακ».

Για το αν η ενίσχυση της ομάδας έχει αυξήσει τον συναγωνισμό:

 «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχα πει στους ποδοσφαιριστές, πως κανείς δεν θεωρείται βασικός, αν δεν μου το αποδεικνύει καθημερινά στην προπόνηση και κατ' επέκταση στα παιχνίδια. Αυτό το έχουν καταλάβει. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι δίκαιος με τους παίκτες. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι καλό για την ομάδα να υπάρχει συναγωνισμός. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ του και αυτό θα φανεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος».






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...