Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ξεκινά η γιορτή των 80 χρόνων!

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τον εορτασμό των 80 χρόνων  του Ολυμπιακού Βόλου.


Η συνάντηση υπό την προεδρία του κ. Ιάσονα Χατζή και με την παρουσία των μελών κ.κ. Αθανάσιου Χαρμάνη, Γιάννη Θεοδωρίδη, Απόστολου Καψιώτη και Αλέξανδρου Μεταφτσή και  με τη συμμετοχή  του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαου Τσεκούρα.

Στη συνάντηση, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1.Να πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 στο ΕΑΚ Βόλου με την παρουσία όλων των τμημάτων του. Στις 10.30 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής  Εορτασμού των 80 χρόνων.

2. Να πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στο Κοσμικό Κέντρο ΓΚΑΖΙ, χορηγού της ομάδας μας.

3. Να πραγματοποιηθεί Έκθεση Αρχειακού Υλικού του Ολυμπιακού Βόλου που θα διαρκέσει όλο το μήνα Απρίλιο και θα γίνει σε κατάλληλη αίθουσα στο Κέντρο του Βόλου. Για τον σκοπό αυτό τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 18.00 έως 20.00, όπου θα γίνεται η παράδοση και καταγραφή του αρχειακού υλικού (φωτογραφίες, φανέλες, παπούτσια, μετάλλια κλπ), προκειμένου με τη λήξη της Έκθεσης να παραδοθούν στους κατόχους τους. Για οποιαδήποτε ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709.

4. Να πραγματοποιηθεί Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών με τη συνεργασία του τμήματος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

5. Να πραγματοποιηθούν Κολυμβητικοί αγώνες επίδειξης των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου.

6. Να πραγματοποιηθεί Τουρνουά Ποδοσφαίρου με μέριμνα του Συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου.

7. Να επιδιωχθεί να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Πειραιώς, πρωταθλήτριας Ελλάδας και συμμετέχουσας στην Ευρωλίγκα Γυναικών.

8. Να πραγματοποιηθεί αποκάλυψη Επιτύμβιας στήλης στην Πλατεία Ελευθερίας  του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Μαλαβέτα, που κρεμάστηκε κατά τη διάρκεια της αντίστασης στους Γερμανούς κατακτητές από Γερμανούς και ντόπιους δοσίλογους.

9. Την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2017 και μετά τη Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί Μνημόσυνο στη μνήμη των θανόντων αθλητών, αθλητριών, παραγόντων και φιλάθλων της ομάδας μας και για το σκοπό αυτό και την αρτιότερη προετοιμασία του θα παρακαλούσαμε όλους όσοι γνωρίζουν πρόσωπα που έχουν φύγει από κοντά μας και αποτελούσαν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου να ενημερώνουν  τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709. Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης η Επιτροπή θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Βόλου, όπου ενόψει των εορτών του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ θα προσφέρουν τρόφιμα και ρουχισμό.

Η κεντρική εκδήλωση στις 2 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί σε μέρος που θα ανακοινωθεί σε νέα ενημέρωση για τις ενέργειες της Οργανωτικής Επιτροπής, καθώς και το πλαίσιο της.

Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν συναντήσεις με τους φορείς της πόλης (Μητρόπολη Δημητριάδος, Δήμο Βόλου, Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων), όπου θα γίνει ενημέρωση τους για τις επετειακές εκδηλώσεις καθώς και πρόσκληση να παραστούν σ’ αυτές.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν όλη τη χρονιά και σκοπό  έχουν να αναδείξουν τον κοινωνικό ρολό του ιστορικού σωματείου μας, διαχρονικά, στην αθλητική και κοινωνική ιστορία του τόπου μας.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...