Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα...χορεύουμε!

Στις 27 Ιανουαρίου θα γίνει ο ετήσιος χορός του Ολυμπιακού Βόλου με όλα τα τμήματα του συλλόγου να συμμετέχουν.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στις 27 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00, στο οικογενειακό Κέντρο Διασκέδασης «ΓΚΑΖΙ» , που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας, στα Παλιά του Βόλου,  Παγασών-Φερρών , θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Η τιμή της κάρτας είναι στα 20  ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο  συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά και αναψυκτικά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε  όλα μαζί τα τμήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, βόλεϊ ,  άρση βαρών και πάλη-τζούντο, μαζί με παράγοντες, προπονητές, προσκεκλημένους,  γονείς και φίλους του Συλλόγου.

Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας, αντάξιο της ιστορικότητας του Σωματείου μας.

Η Επιτροπή Εορτασμού των 80 Χρόνων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλεί  τους φίλους του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις, αφιερωμένες στην επέτειο του Συλλόγου, βοηθώντας έτσι και στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη, αφού μοναδικοί πόροι είστε εσείς, οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (Πρόεδρος 6979002709), Μεταφτσή Αλέξανδρο (Μέλος 6958459454).

Ραντεβού την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου!»


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...