Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Με Διμήνι οι άνδρες!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και  ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου , για την 8η αγωνιστική ....
...με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ / ΒΟΛΟΥ  , συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας , στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ .

   Η προσπάθεια όλων μας , παρά το ατυχές αποτέλεσμα με το ΓΣ Βόλου , συνεχίζεται και παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι έτοιμοι για να προσθέσουν ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουν να βρίσκονται στη πρώτη θέση . Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο Θωμάς Καραγεώργος στον προσαγωγό , και ο Θωμάς Γεωργίου στο πόδι από διάστρεμμα που αποκόμισε στο προηγούμενο αγώνα ενώ ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος παραμένει όλη τη εβδομάδα κλινήρης λόγω  ίωσης .
Οι τραυματίες  αθλητές μας θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σήμερα και αν δεν νοιώσουν ενοχλήσεις θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα του αγώνα ενώ αμφίβολος είναι ο Αναστασόπουλος .

Η ομάδα του Διμηνίου προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΓΣ  Νίκαιας , έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αποτελεί ένα αξιόλογο αντίπαλο . Έτσι το θέαμα αναμένεται να είναι υψηλού επιπέδου και όλοι μας , όσοι το παρακολουθήσουμε , να απολαύσουμε όμορφο μπάσκετ και να πανηγυρίσουμε επιστροφή στις νίκες .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα . Ο δρόμος ως το τέλος είναι μακρύς και μόνο με συσπείρωση μπορούμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  , παίκτες – προπονητές – διοίκηση και κόσμος να πετύχουμε  το στόχο μας .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...