Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΣΒΟΦ κατά...πάντων!

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και του...Τζαναβάρα εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Καταγγέλουμε την εχθρική και απαράδεκτη διαιτησία του διαιτητή Τζιοβάρα από τη Λαμία και στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας πριν λίγες βδομάδες.
Καλούμε τη Διοίκηση να ζητήσει εξαίρεση από όλους τους διαιτητές της Λαμίας και Λάρισας, από δύο νομούς εχθρικούς και κομπλεξικούς απέναντι στην ομάδα της πόλης του Βόλου.
Τζιοβάρηδες, Γλυκολαίμηδες και άλλοι διαιτητές νέας γενιάς άξιοι εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς των Σιδηρόπουλων, Καλόπουλων, Αρετόπουλων, Κάκηδων είναι έτοιμοι να αναρριχηθούνε στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Να τους χαίρονται.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού συσπειρωμένους, ενωμένος και πεισμωμένος στηρίζει τη Διοίκηση, τον προπονητή και την ομάδα. Όσοι όμως παίκτες βασικοί δεν μπορούνε και έχουνε μηδενική προσφορά να παραδώσουνε τώρα τις φανέλλες και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.
Η ομάδα μας, αφού έδιωξε τον προπονητή Τζαναβάρα, του οποίου η προσφορά ήτανε ανύπαρκτη και μηδενική, τώρα με τον νέο προπονητή και με τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη, είναι έτοιμη να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πολύ σύντομα.
Με υπομονή και πίστη προχωράμε όλοι μαζί και με σωστή και ψύχραιμη διαχείριση ξεπερνάμε οποιαδήποτε δυσκολία και πρόβλημα.


Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ »
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...