Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Τέσσερις μεταγραφές ακόμα...

Τέσσερις μεταγραφές προανήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Μπονόβας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 και στην εκπομπή "Clasico" στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπονόβα:

«Νιώθω υπερήφανος και είναι τιμή μου, που υπηρετώ μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι άνθρωποι που αναλάβαμε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, προσπαθούμε για το καλύτερο στον Ολυμπιακό και θέλουμε να υλοποιήσουμε το στόχο, που έχουμε θέσει για την ομάδα και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League.
Βρήκαμε μια ομάδα χωρίς παίκτες, χωρίς γήπεδο, χωρίς υλικό και ξεκινήσαμε στην κυριολεξία από το μηδέν για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Χαίρομαι, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα μας, είναι η δύναμή μας, ο δωδέκατος παίκτης μας, εντός και εκτός έδρας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε:

«Κάναμε ήδη δύο μεταγραφές υψηλού επιπέδου και οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν, μετά και από τις εισηγήσεις του προπονητή μας. Πιστεύω, πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, να κάνουμε το απόλυτο στα προσεχή πέντε παιχνίδια και να ανέβει η ομάδα στην κορυφή.
Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Η διοικούσα επιτροπή φροντίζει για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για τις μεταγραφές και την ενίσχυση της ομάδας, τις πληρωμές, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει σ' ένα πολύ καλό στάδιο, το Πανθεσσαλικό, που αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το Βόλο.
Είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουμε πραγματικότητα την άνοδο στη Football League. Η Γ' Εθνική είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, ένα σκληρό πρωτάθλημα, με τις περισσότερες ομάδες να μην παίζουν ποδόσφαιρο. Όταν αντιμετωπίσαμε ομάδες που έπαιξαν πιο ελεύθερα, είχαμε καλή παρουσία. Όταν παίξαμε με ομάδες που κλείνονται πίσω για να κρατήσουν το μηδέν ή για να δεχθούν όσα λιγότερα τέρματα, είχαμε δυσκολίες
Με τις προσθήκες έμπειρων παικτών που ήρθαν, αλλά και θα έρθουν στον Ολυμπιακό, νομίζω ότι η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την αποχώρηση των Ντα Κόστα και Μπρίτος:

«Ο Ντα Κόστα ήταν ένα όνομα βιτρίνα για τον Ολυμπιακό και πολυτέλεια για την κατηγορία. Αποκτήθηκε με σκοπό να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην πίεση και σ' αυτά που ζητούσε ο προπονητής και η ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπρίτος, ο οποίος και αυτός είχε έναν τραυματισμό που τον έφερε πίσω αγωνιστικά. Εμείς θέλουμε άμεσες βοήθειες και γι' αυτό κινηθήκαμε γρήγορα και αποκτήσαμε παίκτες που είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν, με την έναρξη της νέας χρονιάς. Πέρασαν με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται:

«Θα αποκτηθούν άλλοι τέσσερις παίκτες. Έχουν γίνει επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και είμαστε στο τελικό στάδιο.
Είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου Σούπερ Λιγκ και Β' Εθνικής και έχουμε συμφωνήσει προφορικά. Θα πρέπει, ωστόσο, να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες στις συμφωνίες, που έχουν να κάνουν με τους οικονομικούς όρους. Περιμένουμε το «πράσινο» φως. Πριν επαναρχίσει το πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα έχουν έρθει στην ομάδα.
Μέχρι τώρα αποκτήσαμε ένα «δεκάρι» κι έναν δεξιό εξτρέμ. Θα πάρουμε έναν επιθετικό, δίπλα στον Φλίγκο, έναν αριστερό εξτρέμ, έναν στόπερ, καθώς και έναν δεξιό οπισθοφύλακα. Οι πολλές αλλαγές δεν κάνουν καλό στη συνοχή των ομάδων. Ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά είχε πρόβλημα.
Δεν μπορεί η ομάδα να ξεκλειδώσει εύκολα τις αντίπαλες άμυνες και δεν έχει το εύκολο γκολ. Αν δεν βάλει γκολ ο Φλίγκος δεν σκοράρουμε. Θέλουμε να σημειώνουν τέρματα και άλλοι παίκτες, οι μέσοι και οι ακραίοι επιθετικοί, οι οποίοι θα διασπούν τις πολυπρόσωπες άμυνες. Εκεί εστιάσαμε το πρόβλημα».

Για την αποχώρηση του Θανάση Τέλλου από την ομάδα:

«Ο προπονητής έκρινε πως ο Τέλλος δεν πληροί τις προϋποθέσεις γι' αυτό που ζητάει, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, καθώς θέλει από τους στόπερ να κατεβάζουν τη μπάλα από πίσω και να βοηθούν στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο προπονητής κάνει τις εισηγήσεις του και όλοι μαζί, αυτοί που είμαστε στον Ολυμπιακό, αποφασίζουμε από κοινού για το καλό της ομάδας».

Για τα χαρακτηριστικά του Μασάντο, ως ποδοσφαιριστής:

«Ο Μασάντο είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, έχει κάθετη πάσα, σουτάρει και με τα πόδια και έχει τα στοιχεία εκείνα του ποδοσφαιριστή που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν έχει πετύχει κανένα γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Διαθέτει πολύ καλά στημένα, που είναι το Α και το Ω μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτά, δηλαδή, που θέλαμε από τον Ντα Κόστα, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε»

Η άποψή του για τον Μουκάμ:

«Ο Μουκάμ είναι παίκτης επιπέδου Σουπερ Λιγκ. Διεμβολιστής, με καλά πόδια, πολύ γρήγορος, τεχνίτης και τα κάνει όλα σε κίνηση. Εμείς θέλουμε οι πλάγιοι επιθετικοί να πατούν περιοχή, να κάνουν γκολ και να παίζουν ένας εναντίον ενός, που δεν το είχαμε μέχρι τώρα. Οι ακραίοι παίκτες μας είναι "άσφαιροι"».

Για το σκεπτικό των μεταγραφών:

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά, παίκτες ενδεκάδας, αλλά και να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας, από τη μέση και μπροστά. Γιατί αμυντικά δεν έχουμε πρόβλημα, από τη στιγμή που οι αντίπαλες ομάδες δεν μας απειλούν. Δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και η μόνη άσχημη παρουσία, όσον αφορά τον ανασταλτικό τομέα, ήταν στο παιχνίδι με τη Νίκη.
Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα δουλέψει με το νέο προπονητή, όπως πρέπει, στην ανάπαυλα του πρωταθλήματος, προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στις 8 Ιανουαρίου, όταν και θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα».

Για τις συνθήκες δουλειάς στην ομάδα:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα και αξίζουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού. Όλοι οι βασικοί παίκτες της ομάδας είχαν γεμάτη χρονιά πέρυσι με τις ομάδες τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, Αυτό που τους λέω είναι να χαίρονται το παιχνίδι και να μην τους απασχολεί τίποτα άλλο. Άλλωστε, ως διοίκηση, τους παρέχουμε τα πάντα. Οι συνθήκες είναι επαγγελματικές, όπως στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα χρησιμοποιεί εξαιρετικές εγκαταστάσεις, στις οποίες δίνει τους αγώνες έδρας, ενώ εκεί διεξάγονται και οι προπονήσεις. Οι συνθήκες εργασίας είναι βασικός παράγοντας σε μια ομάδα. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Πανθεσσαλικού, οι οποίοι διατηρούν το Στάδιο σε άριστη κατάσταση, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο κ. Τσεκούρα, που είναι κοντά στην ομάδα.
Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό θα το εισπράξει η ομάδα».

Για τη διαιτησία και αν υπάρχουν παράπονα:

«Νομίζω ότι η διαιτησία, όπως και στις μεγαλύτερες κατηγορίες είναι καλή. Οι διαιτητές δεν μας έχουν αδικήσει, με εξαίρεση το πέναλτι που δόθηκε επανάληψη στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, καθώς θα έπρεπε να είχε μετρήσει το γκολ στο πρώτο χτύπημα του Ντα Κόστα. Η διαιτησία είναι 50-50 κι αυτό θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές δεν έχουμε παράπονα...».






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...