Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Εύκολο απόγευμα στο Πανθεσσαλικό!🔃

Εύκολα και απλά ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 3-0
Η ομάδα μας πέρασε ένα...ευχάριστο απόγευμα απέναντι σε μία ομάδα που δεν την προβλημάτισε παρά μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο και μέχρι να ανοίξει το σκορ.







Ο Καβακάς παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, τους Ιωαννίδη και Στουρνάρα στα δύο άκρα και τους Ζώνα και Κωστόπουλο στο κέντρο της άμυνας.Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Σταύρου με τον Οικονόμου ενώ στα «φτερά» ήταν ο Ευθυμιάδης και ο Δωματάς.Ο Ντα Κόστα ήταν επιτελικός μέσος και Φλίγκος ήταν φορ.



Ο Ολυμπιακός σε όλο το παιχνίδι πραγματικά μονοπώλησε και έκανε αμέτρητες τελικές προσπάθειες με τον Τρανουλίδη ,τον πορτιέρο του Εθνικού να είναι ο MVP του αγώνα.
Από το 4ο λεπτό ο Ολυμπιακός άριχσε να πιέζει και σουτ του Φλίγκου απέκρουσε ο Τρανουλίδης για να έρθει 4 λεπτά αργότερα ο Οικονόμου να σουτάρει δυνατά άουτ.

Στο 13' ο Δωματάς έκανε το μπάσιμο και την σέντρα και το πλασέ του Φλίγκου αποκρούστηκε και πάλι ενστικτωδώς.

Στο 18' ο Φλίγκος δεν κατάφερε να σουτάρει μετά από την σέντρα του Ντα Κόστα , ενώ στο 27 ' ο Τρανουλίδης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Κωστόπουλου για να έρθει στο επόμενο λεπτό το γκολ.Ο Δωματάς έβγαλε ασίστ στο κενό χώρο και ο Φλίγκος πλάσαρε σωστά.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 35' ο Τρανουλίδης υποχρεώθηκε σε μία ακόμα μεγάλη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Δωματά.Στην συνέχει της φάσης ο κρητικός χαφ σούταρε και πάλι με τον Άτσκα να αποκρούει πάνω στην γραμμή ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σταύρου πέρασε τρεις παίκτες αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 37' σουτ του Ευθυμιάδη αποκρούστηκε κατά τύχη από σώμα παίκτη που είχε πέσει κάτω ,ενώ στο 39' ο Φλίγκος σημάδεψε με το κεφάλι το δοκάρι.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 43΄με τον Δωματά να σεντράρει ,τον Τρανουλίδη να ξεγελιέται και τον Φλίγκο από κοντά να σκοράρει.



Ο Ολυμπιακός άρχισε το β' μέρος όπως τελείωσε το πρώτο...με τον Φλίγκο να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ.Στο κόρνερ που προέκυψε ο Κωστόπουλος έπιασε την κεφαλιά και αυτήν την φορά ο Εθνικός γλύτωσε από την πλάτη αμυντικού...

Στο 52΄ήρθε η επόμενη ευκαιρία με τον Ευθυμιάδη να κάνει το μπάσιμο να πιάνει το βολέ και τον Τρανουλίδη να βγάζει εντυπωσιακά.

Στο 63' κεφαλιά του Ζώνα απέκρουσε ο Τρανουλιδης , το ριμπάουντ πήρε ο Φλίγκος,έπιασε το πλασέ το οποίο έστειλε την μπάλα πάνω στον πορτιέρο.

Στο 65' έγινε το 3-0 μετά από όμορφη σέντρα του Ντα Κόστα με τον Δωματά να γίνεται ο παραλήπτης της μπαλιάς και να την στέλνει με διαγώνιο σουτ στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μία κλασσική ευκαιρία στο 69' με τετ α τετ του Δωματά ενώ αργότερα χαλάρωσε.
Να σημειωθεί πως ο Τέλλος σηεμίωσε γκολ μετά από φάουλ του Οικονόμου ,το οποίο μάλλον λανθασμένα ακύρωσε ο βοηθός.


Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Ιωαννίδης, Στουρνάρας, Κωστόπουλος (72’ Τέλλος), Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος (67’ Αναστασίου), Ντα Κόστα (75’ Ανδρέας Κόκας), Σταύρου
Εθνικός Φιλιππιάδας: Τρανουλίδης, Ντανάι, Κορέσσι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσιουλάης (32’ Μαλλάτος), Μανιώτης (19’ λ. τρ. Παπακίτσος), Άτσκα, Μπότσαρης, Μπαλογιάννης (56’ Χαριτόπουλος), Κουμπής





Κάρτες:
 81' Ιωαννίδης - 31' Τσιουλάης 

Μας άρεσε.... 
Ο Ολυμπιακός έδειξε σημεία βελτίωσης στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.
Ο Φλίγκος με τα δύο γκολ που πέτυχε και πάλι είναι ,κατά την άποψή μας, ο MVP.
Δεν μας άρεσε...
O Οικονόμου δεν ήταν σε καλή ημέρα.
Ανόητη η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ιωαννίδης.


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μουτσάνας δεν είχε ούτε μία δύσκολη φάση και τα πήγε καλά.





Είπαν:

Καβακάς: « Εμείς μετά από τρεις ισοπαλίες, τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα με προβληματικές εμφανίσεις, θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε μία νέα αρχή . Δε θα μείνω στο αποτέλεσμα ούτε και στις ευκαιρίες που κάναμε. Θα πω ότι παίξαμε με μία ομάδα που για οκτώ παιχνίδια ήταν αήττητη, που έχει ομοιογένεια και έπαιξε πολύ αθλητικά και χωρίς σκοπιμότητες και ήρθε να παίξει. Αυτό βοήθησε και εμάς πάρα πολύ. Δεν παρασύρομαι σε καμία περίπτωση, γιατί έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ως ομάδα.

Ασφαλώς αυτά που ζητάω εγώ ως προπονητής αποτυπώθηκαν κατά διαστήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα πρέπει ως Ολυμπιακός Βόλου να μεγαλώσουμε το χρονικό διάστημα της πίεσης μας και να έχουμε καλύτερο τέμπο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι αυτό χρειάζεται η ομάδα. Δυστυχώς χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι ούτε δικαιολογία ούτε και θέλουμε να κρυφτούμε. Θέλουμε χρόνο, σκληρή δουλειά και προπόνηση. Είναι ορατό, θα έλεγα, από έξω, ότι έχουμε αδυναμίες. Έχουμε όμως και πάρα πολύ καλά διαστήματα.

 Σήμερα κάναμε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, παίξαμε επιθετικά και συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και το άνετο αποτέλεσμα, αλλά εμείς, όπως φανταζόμαστε και οραματιζόμαστε τη δική μας ομάδα, έχουμε δρόμο και δουλειά ακόμη. Θα ήθελα για ακόμη ένα παιχνίδι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και για τη στήριξη που δίνει στην ομάδα, την οποία πραγματικά αγαπάει. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη τον απογοητεύσουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι μου ως προπονητής εδώ έκανα ουσιαστικά μία προπόνηση. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι σε ένα κακό γήπεδο που προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε πιο πολύ στο γήπεδο, παρά να παίξουμε. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αυτό και ήμασταν τυχεροί. Δε μας αρέσει να είμαστε τυχεροί. Μας αρέσει να είμαστε καλοί και η τύχη να είναι μαζί μας. Δεν το ευχαριστήθηκε κανείς μας. Αυτό είναι δεδομένο.

Σήμερα θα έλεγα ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με μία καλή ομάδα, η οποία είχε να χάσει οκτώ παιχνίδια και σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω κι αυτό θα το ζητάμε συνέχεια. Δεν μπορεί όμως να κατηγορήσει κανένας τους ποδοσφαιριστές ότι δεν προσπαθούν, γιατί τους ζω καθημερινά. Αυτή η εβδομάδα ήταν η καλύτερη ως προετοιμασία παιχνιδιού και ως εικόνα. Για να αποκτήσουμε σταθερότητα, χρειάζονται πολλά πράγματα, τα οποία θα τα πούμε την άλλη Κυριακή.

Σήμερα κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, τον Φλίγκο και τον Φιλίπε. Μακάρι να μην έχουν τίποτα και να προλάβαμε τα προβλήματά που ίσως μας βγουν στο μέλλον, γιατί είναι αναγκαίοι ποδοσφαιριστές. Κάναμε και μία αλλαγή τον Κωστόπουλο, που έχει τρεις κίτρινες κάρτες και δε θέλαμε να ρισκάρουμε επ’ ουδενί την απουσία του στο επόμενο παιχνίδι. Θα θέλαμε να διαχειριστούμε λίγο καλύτερα το παιχνίδι, για να δούμε κι άλλα νέα παιδιά, αλλά δυστυχώς προέχει η ομάδα και το συμφέρον της. Βάλαμε και τον Ανδρέα Κόκκα. Είναι πολύ θετικά τα μηνύματα που παίρνουμε. Σε μία δύσκολη στιγμή, θα πρέπει να κοιτάξουμε και τα νέα παιδιά, γιατί έχουμε παιδιά με ταλέντο.

Μιλάμε για δύο πλευρές. Η μία πλευρά είναι το διοικητικό, όπου εκεί παίρνονται οι αποφάσεις για το πώς θα ενισχυθεί η ομάδα, και η άλλη το αγωνιστικό, για το πώς θα διαχειριστούμε εμείς την ομάδα, για να τη βελτιώσουμε και δε μιλάω  μόνο τακτικά. Το τακτικό κομμάτι απεικονίζεται με δουλειά, αλλά, για να φτάσεις στο τακτικό, χρειάζονται άλλα πράγματα, που είναι δύσκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να τ’ αλλάξεις. Πάρα πολύ δύσκολα.

Και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε λάθη στην ενίσχυση της ομάδας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Κάναμε μία προσθήκη, που οι πρώτες εντυπώσεις που μας αφήνει ο παίκτης  στην προπόνηση είναι εξαιρετικές και τους συμπαίκτες του τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Είμαστε λίγο συγκρατημένοι, γιατί η Γ’ Εθνική είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία. Τα λέγαμε με τον συνάδελφο πριν το παιχνίδι, ότι αν αυτήν την ομάδα την έβαζες να παίξεις σε ανώτερη κατηγορία, θα ήταν μία άλλη ομάδα. Όπως και στα φιλικά παιχνίδια που έκανε με ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής παρουσίασε μια άλλη εικόνα, γιατί είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο που παίζεται.

Το ιδανικό είναι να κάνουμε νωρίς μεταγραφές, όπως φέραμε και τον Μουκάμ πολύ νωρίτερα από τη μεταγραφική περίοδο. Όμως δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και να κάνουμε μεταγραφές, για να πούμε ότι κάναμε. Η διοίκηση είναι ήδη ενεργή, οπότε δεν ανησυχώ γι’ αυτό το κομμάτι. Αλλά αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι, γιατί έχουμε κάποιες απαιτήσεις. Όχι να τους ετοιμάσουμε εμείς να παίξουν. Δεν έχουμε χρόνο να ετοιμάσουμε εμείς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα έχουν παιχνίδια είτε ως βασικοί είτε ως συμμετοχές και παιδιά που θα έχουν φιλοδοξίες, για ν’ ανέβει η ομάδα. Χρειάζονται τα βιολιά, αλλά χρειάζονται και τα εργαλεία σε μία ομάδα. Με πολλά βιολιά δε θα βγει καλό αποτέλεσμα»


Γιάννος:«Ήταν τιμή μας που παίξαμε με αυτή την ομάδα σε αυτό το γήπεδο.Όταν παίζεις με το φαβορί της κατηγορίας δεν περιμένεις πολλά πράγματα.Ήταν μία ήττα εντός προγράμματος.Εμείς κοιτάμε άλλα παιχνίδια με στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία και να δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες.Είχαμε πολλές απουσίες χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ.Παίξαμε μέχρι να αντέξουμε.Αφού φάγαμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ τα πράγματα ήταν πολύ απλά για τον Ολυμπιακό.»

Φλίγκος:«Nα είστε σίγουροι πως η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της και θα ανεβούμε.Με σκληρή δουλειά  θα το καταφέρουμε.Συμφωνώ με τον προπονητή μου πως μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα έπρεπε να νικήσουμε και να παίξουμε και ποδόσφαιρο και το καταφέραμε.Ευχαριστώ και την Φιλιππιάδα που ήρθε να παίξει μπάλα και όχι να κλειστεί με έντεκα παίκτες πίσω και της εύχομαι καλή επιτυχία. »

Μπαλογιάννης: «Εμείς ήρθαμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.Δεν περιμέναμε πολλά από το παιχνίδι.Εμείς βάζουμε στόχο το επόμενο ματς για να κάνουμε καλές γιορτές.Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.»


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 1200 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.Ίσως ήταν η μικρότερη μέχρι σήμερα προσέλευση σε αγώνα της ομάδας.
  • Με τον Μπέο και τον Γαλάτη τα είχαν και πάλι οι οργανωμένοι ,χωρίς να γίνει αυτή την φορά κάποια αναμπουμπούλα στην κερκίδα.
  • Ο Ερβίν Μουκάμ ήταν στα αποδυτήρια μαζί με την ομάδα ,ενώ έπειτα κάθισε στα επίσημα.
  • Στο τέλος του παιχνιδιού ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η πρόσληψη του προπονητή τερματοφυλάκων κου Κυριακούλη.
  • Ο Φλίγκος ένιωσε ένα σφίξιμο στην γάμπα και ζήτησε αλλαγή αλλά ,όπως δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου, μάλλον το πρόλαβε...

To βίντεο του αγώνα:





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...