Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η ατζέντα στο μπάσκετ!

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και  ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου....
...για την 6η αγωνιστική , με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΔΙΛΟΦΟ , συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας , στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ . 

  Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για να προσθέσουν ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουν να προπορεύονται στον βαθμολογικό πινάκα της κατηγορίας . Από τον αγώνα θα λείψουν ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου ,  ο οποίος , μετά τον τραυματισμό του , έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα , ο Αλέξανδρος Λουλούδης ,  ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης , ο οποίος και αυτός θα ενταχθεί από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις αφού μετά την ορκωμοσία του μετατίθεται σε μονάδα της περιοχής μας .

Έτσι στη διάθεση του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη ,  θα είναι οι : Αναστασόπουλος Λεωνίδας ,  Βλαστάριδης Αλέξανδρος , Γεωργίου Θωμάς , Θέος Νίκος  , Καραγεώργος Θωμάς , Καραθάνος Δημήτριος , Καφάσης Ζήσης , Μπαμπάνης Νικόλαος , Παρασκευάς Γιώργος ,  Σκαμάγκας Σταμάτης , Τελλίδης Κωνσταντίνος και Τσιαπράζης Νικόλαος .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα , να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες ώστε το τέλος του 2016 να μας βρει στη θέση που ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει , ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ .

  Η γυναικεία ομάδα την Κυριακή θα αγωνισθεί στη Ξάνθη , με την τοπική Ασπίδα , στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη , που θα τη διατηρήσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα .Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 08.00 το πρωί , από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL , χορηγού της ομάδας μας , μετά τη παράθεση πρωινού και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15.00 αφού η ομάδα της Ξάνθης αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα μας για αλλαγή από τις 13.30 που ήταν η προγραμματισμένη ώρα έναρξης . Όλες οι παίκτριες , πλην της τραυματία Εύης Κυριατζίδου  είναι στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου .





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...