Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού!

Ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε την σύσταση οργανωτικής επιτροπής για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.



Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» η προγραμματισμένη συνάντηση της τιμητικής επιτροπής για τα 80 χρόνια του συλλόγου μας, της οποίας προσκεκλημένα μελή ήταν οι κ.κ. Βαρούτσικος Παναγιώτης , Βαλασάς Νικόλαος, Γάτος Κωνσταντίνος, Γκανάτσιος Σωτήρης, Δελημουχτάρης Μέμος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Καψιώτης Απόστολος, Μέμμος Παρίσης, Μποτσιβάλης Παναγιώτης, Νταόπουλος Δημοσθένης, Παπουτσής Κωνσταντίνος, Παπαδήμας Δημήτριος, Κουσιαρής Γεώργιος, Παναγής Νεοκλής, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Πρίντζος Νικήτας, Τσεκούρας Νικόλαος, Χαρμάνης Αθανάσιος και Χατζής Ιάσων.
Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία και των Πολυχρόνη Ζάχου (Γραμματέα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου), Νικόλαου Κάβουρα, Αλέκου Μεταφτσή και Νικόλαου Ρούμπου (μελών του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου) αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη οικογένεια και ο σκοπός όλων μας είναι το καλό και η πρόοδος του. Από τα μέλη που παρευρέθησαν έγιναν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και προτάσεις για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Ορίστηκε εξαμελής Εκτελεστική Επιτροπή των 80 χρόνων που αποτελείται απο τον κο Ιάσονα Χατζή Πρόεδρο και μέλη τους κ.κ. Χαρμάνη Αθανάσιο, Μεταφτσή Αλέκο, Θεοδωρίδη Ιωάννη, Καψιώτη Απόστολο και Γκανάτσιο Σωτήριο.
Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα, προκειμένου να αποφασίσει για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν. Σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές, θα ανακοινωθεί το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλει να ευχαριστήσει τον
κ. Πολυδούλη Μανώλη, ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων Manollo καφέ-μπαρ, για την προσφορά αθλητικού υλικού σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.
Ευχόμαστε σε όλους τους παράγοντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους φιλάθλους, τους αθλητικούς συντάκτες, τους εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου, τους χορηγούς μας, καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή.
Ευχόμαστε το 2017 το ποδοσφαιρικό τμήμα, το αντρικό και το γυναίκειο τμήμα μπάσκετ να πετύχουν τους στόχους τους»









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...