Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Δυναμικό παρών την Κυριακή

Δυναμικό παρών θα δώσουν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στον αγώνα της Κυριακής.
Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«O Ολυμπιακός Βόλου μας την Κυριακή αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο και η μαζική προσέλευση όλων μας είναι αυτονόητη. Το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενη αγωνιστικής θα είναι μια μικρή παρένθεση στη πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας μας. Οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών και να στηρίξουμε και στο προσεχές παιχνίδι τους παίκτες μας να πάρουν 3 ακόμα βαθμούς.
Εμείς ως Austrian Boys την Κυριακή θα βρισκόμαστε από τις 11 το πρωί στα νέα μας γραφεία Αναλήψεως 126 και στις 2 θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί να μεταβούμε οργανωμένα στο στάδιο.
Επίσης στηρίζουμε τη δράση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου. Καλούμε και εμείς από την πλευρά μας όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει πριν από την έναρξη του αγώνα στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.
Austrian Boys»




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...