Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ποια είναι αυτή η...Σεβαστή!

Εντυπωσιάζει με την μέχρι τώρα πορεία τους ο Διαγόρας Σεβαστής.
Ένα ακόμα μικρό χωριό της Πιερίας διαθέτει ομάδα ποδοσφαίρου και μάλιστα πρωταγωνιστεί στον όμιλο του Ολυμπιακού στην Γ' Εθνική.

Ποια είναι όμως η Σεβαστή;Πρόκειται για ένα χωριό βόρεια της Κατερίνης με πληθυσμό 653 κατοίκων.
Το χωριό μπορεί να μην έχει γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...έχει ομάδα!


Ο Διαγόρας μετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το 1955.Χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας είναι ο Γιάννης Συμεωνίδης ο οποίος έχει κατάστημα αθλητικών ειδών στην Κατερίνη.

Η ομάδα έχει για έδρα το γήπεδο του Βατανιακού και το ρόστερ της αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές (σε παρένθεση η ομάδα από την οποία αποκτήθηκαν):
Γιώργος Τερζής (Τριγλία Ραφήνας) , Δημήτρης Δημητρίου, Θανάσης Τρικαλόπουλος και Παναγιώτης Κουνδής (Πύδνα Κίτρους), Λευτέρης Καρατζάογλου , Δ.Τσαγκαράκης, ,Δεμηρτζόγλου (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Χάρης Σιδηρόπουλος (Απόλλων Κρύας Βρύσης) ,Θάνος Κουντουριώτης (Όλυμπος Λεπτοκαρυάς),Άντι Ρένια (Παναιγιάλιος) , Ίτσιος (Βατανιακός), Καράμπελας ,Τάσιος, Γούσιος (Πιερικός).

Στην ομάδα παρέμειναν μόλις πέντε παίκτες από το περσινό ρόστερ.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος ,ο οποίος μέχρι την περσινή χρονιά ήταν ποδοσφαιριστής και...γυμναστής στην ομάδα της Πιερίας!

Όπως φαίνεται το ρόστερ της ομάδας μόνο...εντυπωσιασμό δεν προκαλεί.Παρά ταύτα έχει 8 νίκες (Νεοκαισάρια εκτός - Ρ.Φεραίο εντός -Θεσπρωτός εκτός -Πετριτής εντός -Ιστιαία εντός- Πύδνα εντός - Αμβρακία εκτός - Πιερικό εντός) ενώ έχασε από τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα.








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...