Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Κέρδισε άνετα χωρίς να πείσει!🔃


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με δύο γκολ του Φλίγκου και ένα του Ιωαννίδη ξεπέρασε το εμπόδιο των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ,που παρά το 3-0 μπορούμε να πούμε πως έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο δημιουργώντας "γκρίνια" στην κερκίδα. 







Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, με τον Στουρνάρα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ιωαννίδη να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Οι Τέλλος και Κωστόπουλος αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα αγωνίστηκε ο Οικονόμου και ο Ντα Κόστα πιο μπροστά κινήθηκε ως επιτελικός μέσος. Ο Δωματάς έπαιξε στο δεξί φτερό και ο Σταύρου στο αριστερό με τον Μπρίτος να κινείται πίσω από τον προωθημένο Φλίγκο.




Η ομάδα μας πάντως είχε σχηματισμό με έναν μόνο αμυντικό χαφ και αυτόν όχι καθαρόαιμο.Επίσης έπαιξε πρώτη φορά με επιτελικό μέσο.Σαν αποτέλεσμα πολλοί παίκτες συσσωρευόταν στην περιοχή του άξονα δημιουργώντας συνωστισμό ανά διαστήματα, ενώ έλειψαν οι πλαγιοκοπήσεις και το στρωτό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει με ψηλές μπαλιές κάτι που δυσανασχέτησε την πλειοψηφία των φίλων της ομάδας ενώ δεν έλειψαν τα αμυντικά λάθη που πάντως δεν πλήρωσαν οι ερυθρόλευκοι.




Η ομάδα μπήκε με φόρα και μόλις στο 5΄ο Σταύρου έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 αφού το σουτ του βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά οι αμυντικοί απομάκρυναν προ του Φλίγκου.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πολιορκήσει την εστία των Μαύρων Αετών με ψηλό παιχνίδι και με σέντρες που έψαχναν αλλά δεν έβρισκαν τον Φλίγκο.Στο 21' ο Δωματάς έπιασε ένα ευθύβολο σουτ αναγκάζοντας τον Γιδόπουλο να απομακρύνει με τα πόδια.



Εν τω μεταξύ οι Τρικαλινοί απείλησαν και αυτοί με τον Κωστόπουλο να κάνει λάθος και να«βγάζει» τον Ιωάννου σε πλάγιο τετ α τετ και ο Κατσούλης να απομακρύνει με γροθιές.Η ομάδα μας έπειτα από αυτό ξανάρχισε να πιέζει και έχασε δύο ευκαιρίες με Φλίγκο και Σταύρου ενώ στο 40' ήρθε το γκολ.Ο Μπρίτος σούταρε από πλάγια θέση, ο Γιδόπουλος απέκρουσε και ο Ιωαννίδης εξ επαφής μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0.

Στο β ΄μέρος η ομάδα μπήκε....«κοιμισμένη» αφού η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 57' με ένα σουτ του Στουρνάρα που μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Γιδόπουλος.Οι Μαύροι Αετοί όμως ήταν αυτοί που πλησίασαν στην ισοφάριση με τον Γόρδιο να πιάνει ένα βολέ εκτός περιοχή και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη.

Έπειτα στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε η ομάδα μας.Στην αρχή ο Φλίγκος προσπάθησε με ανάποδο σουτ ,ενώ στο 78' από κοντά ο Σταύρου έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι.Στο επόμενο λεπτό και πάλι  με τον Φλιγκο ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον φορ του Ολυμπιακού να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα και να την απομακρύνουν οι αμυντικοί στην γραμμή.
Στο 80΄ο Τέλλος από κοντά έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα και πάλι να βγαίνει μόλις άουτ ενώ στο ίδιο λεπτό ο φορ της ομάδας δέχτηκε την μπαλιά από τον Ιωαννίδη και πλάσαρε εύστοχα.
Στο 84' ο Στουρνάρας έκανε την πλαγιοκόπηση από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Φλίγκος με το κεφάλι «έγραψε» το τελικό 3-0.


Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Σταύρου, Οικονόμου, Δωματάς, Μπρίτος (66' Αναστασίου), Ντα Κόστα (59' Πότσι), Φλίγκος (86' Ευθυμιάδης)

Μαύροι Αετοί: Γιδόπουλος, Νάκου, Νασιάκος, Καραστέργιος (88' Στάμος), Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Αετόπουλος, Γόρδιος, Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Τεντολούρης (78' Ευθυμίου)








Κάρτες:
 66' Νάκου, 76' Μπαλτιμάς

Μας άρεσε.... 
Tο ντεμπούτο Ντα Κόστα.Βέβαια ο παίκτης έδειξε σαφώς πως του λείπει ο ρυθμός και χρειάζεται παιχνίδια.
Οι «αυτοκριτικές» δηλώσεις του Τζαναβάρα που δεν «έκρυψε» το προβληματισμό του παρά την ευρεία νίκη.
Δεν μας άρεσε...





Ο «κόραξ» του αγώνα
Χωρίς δύσκολες φάσεις το παιχνίδι ,ο ρέφερι σταμάτησε λανθασμένα ένα τετ α τετ του Φλίγκου με την υπόδειξη του βοηθού,

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Χάρηκα εκτός από το τρίποντο αλλά  και την επάνοδο του Ντα Κόστα.Είναι μεγάλος παίκτης και θα μας βοηθήσει αρκεί να είναι γερός και δυνατός.Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε το Ελευθεροχώρι με την καλή αμυντική του λειτουργία.Θέλαμε υπομονή να πλαγιοκοπήσουμε και είχαμε άγχος μέχρι να πετύχουμε το γκολ.Γι'αυτό και παίζαμε με μεγάλες μπαλιές.Δεν υπήρχαν χώροι και μετά το γκολ απελευθερωθήκαμε.Είπαμε στους παίκτες πως θέλει προσοχή καθώς το Ελευθεροχώρι  είναι επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις.Όντως έκανε μια ευκαιρία πολύ καλή με το δοκάρι.Τα παιχνίδια εδώ μέσα έτσι είναι και είναι επικίνδυνα και μια φάση μπορεί να κάνει την ζημιά.Δεν υπάρχουν χώροι να παίξουμε, άρα θα παίξουμε με πάσες ,διεισδύσεις. Ευτυχως εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα και είχαμε ένα καθαρό σκορ.Το διαχειριστίκαμε καλά και συνεχίζουμε.Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοηθάει πάντα.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ούτε μέσα ούτε έξω.Είδατε και τα άλλα αποτελέσματα.Εμείς έχουμε δουλεία.Επέστρεψε ο Ντα Κόστα ,θα επιστρέψει και ο Ζώνας.Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραστούμε και θα συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι στον Καραισκάκη.Υπάρχει άγχος στην ομάδα,το βλέπετε.Το καλοκαίρι που παίζαμε με ομάδες Β' Εθνικής που ανοίγονταν είδατε πως μπορούμε να παίξουμε σε ανοικτά γήπεδα.Η Γ εθνική είναι διαφορετική.Είναι παιχνίδι λαθών και περιμένουμε το λάθος.Βλέπω και τα δικά μας λάθη.Συμφωνώ πως είναι επανειλημμένα.Τα συζητάμε με τα παιδιά.Κάποιοι βελτιώνονται κάποιοι όχι...Στο πρόγραμμα είναι αυτά. »

Ψαρράς:«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου για την φιλοξενία που ήταν άψογη. Από εκεί και πέρα ξέραμε πως είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες, δουλεύοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού όλη την εβδομάδα. Θεωρώ, πως αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές αδράνειας, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη, γιατί τα πληρώνουμε. Μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι και εκεί που λες ότι μπορείς να πάρεις κάτι, φεύγεις από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι 3-0.
Έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε.
Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Πολύ καλή ομάδα, μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε κατοχή μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς ακολουθήσαμε αμυντικό πλάνο, κλείσαμε τους διαδρόμους, ωστόσο, βάλαμε τη μπάλα κάτω, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες για γκολ.
Ακολουθεί ένας «Γολγοθάς» για μας. Κάναμε σήμερα μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδι η ομάδα κάνει καλές εμφανίσεις, όμως δεν έρχονται τα αποτελέσματα»

Ντα Κόστα :«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τα καλά του λόγια. Ήταν ένα διάστημα πολύ δύσκολο για μένα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη ομάδα μου, αλλά και στον αντίπαλο που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς καθυστερήσεις.
Δεν μ' αρέσει ο κόσμος όταν γκρινιάζει. Ο κόσμος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα ανέβει εύκολα κατηγορία και μέσα στο Βόλο θα πρέπει κάθε φορά να πετυχαίνει τέσσερα και πέντε γκολ. Όλες οι ομάδες έρχονται να παίξουν δυνατά με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και το άγχος. Όλοι περιμένουν από μας και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Όταν έχεις ευκαιρίες και το γκολ δεν μπαίνει, υπάρχει άγχος.
Η ομάδα μας δουλεύει πάρα πολύ καλά από την αρχή, από το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και το δείξαμε με τις ομάδες της Β' Εθνικής, δεν χάσαμε από καμία».
Για την επάνοδό του στην ενεργό δράση, μετά από δύο μήνες: «Απουσίασα δύο μήνες από τα γήπεδα, αλλά έπρεπε να λείψω για τρεις εβδομάδες. Έγινε ένα λάθος, όχι από τον γιατρό που έχει τώρα η ομάδα. Όμως αυτό, πλέον, πέρασε. Δυστυχώς, η αποθεραπεία μου πήρε περισσότερο χρόνο και αυτό με στενοχώρησε πολύ. Όλοι με στήριξαν, παίκτες, διοίκηση, προπονητικό τιμ και βρίσκομαι εδώ σήμερα χαρούμενος.
Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ μεγάλο άγχος, λες και έπαιζα το πρώτο μου παιχνίδι. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα και δεν είναι εύκολο, όταν επιστρέφεις μετά από δύο μήνες να είσαι έτοιμος. Υπάρχει ο φόβος μην ξαναχτυπήσεις. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, έφυγε αυτός ο φόβος και το άγχος. Μέσα από κάθε παιχνίδι, από κάθε προπόνηση, θα βελτιώνομαι. Σήμερα δεν μπήκα δυνατά σε όλες τις κόντρες, αλλά αυτό δεν θα γίνεται στη συνέχεια.
Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε καλά και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ κουρασμένος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέπουμε μπροστά και θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Γι' αυτό είμαστε εδώ, γι' αυτό πληρωνόμαστε. Πρέπει να μη μιλάμε πολύ και να δουλεύουμε. Να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πόσο καλή ομάδα είμαστε. Κάναμε μια ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας, δεν έπρεπε να γίνει, αλλά έγινε. Και η Μπαρτσελόνα χάνει μέσα στο «Καμπ Νου».
Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Γιδόπουλος:«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι τιμή μας να παίζουμε με τόσο ιστορικές ομάδες και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Η ομάδα μας προσπάθησε, θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το 3-0 και πιστεύω πως μέχρι το 80' κρατούσαμε καλά. Δεν ξέρω μετά πως «σκάσαμε». Θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς παίζουμε με τις ομάδες που παλεύουν να βγουν στην Β' Εθνική. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε»


Μικρά&πικάντικα
  • Κάτι λιγότερο από 2.000 φίλαθλοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες μαζεύτηκαν από την ομάδα διάσωσης στην είσοδο του γηπέδου.
  • Μετά τον αγώνα οι παίκτες στα αποδυτήρια γιόρτασαν τα γενέθλια του Ηλία Στάυρου.


To βίντεο του αγώνα:






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...