Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός!

Την 7 η και πιο σημαντική νίκη του μέχρι σήμερα πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου επικρατώντας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι του Ηρακλή Θεσ/νικης με 59-54 και είναι πλέον μόνος στη κορυφή της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο πρώτο δεκάλεπτο και μόλις στο 4 λεπτο οι διαιτητές είχανε χρεώσει τη Tαντουρόφσκα ήδη με 3 φάουλ γεγονός που ανάγκασε το Μ.Καπουρνιωτη να την αποσύρει από το παιχνίδι, παρόλα αυτά ο ερυθρόλευκες που είχαν και την απουσία της Κυριατζιδου ήταν εκπληκτικές και στο ημίχρονο με τις Σουλτανη και Ζερβα να εκτελούν τελειώσανε το ημίχρονο προηγούμενες με 30 - 26.

Στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψε και ανέλαβε δράση η Άννα Tαντουρόφσκα και μαζί με όλες τις παίκτριες που αγωνίστηκαν και έδωσαν και τη ψυχή τους σήμερα ειδικά στην άμυνα έφτασε η ομάδα μας σε αυτή την μεγάλη νίκη που την κρατάει πλέον μόνη στη πρώτη θέση. Μετά το τέλος του αγώνα όλες μαζί πανηγύρισαν τη νίκη ευχαρίστησαν το κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό και βοήθησε ώστε να κερδίσει η ομάδα μας.

Δεκάλεπτα: 15-16, 30-26, 47-46, 59-54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα, Διαμαντοπούλου, Παγκαλίδου, Ταντουρόφσκα 14 (2), Σουλτάνη 22 (1), Τότση, Αγαγιώτη, Ζέρβα 14, Ζήτη 2, Κοτσιάφτη 7, Αγκάνη, Δημητριάδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Συρόπουλος): Τσουμπερλή, Ελευθεριάδου 7, Κωτούλα 7, Γιαννούδη 4, Τσακίρη, Τσαμπούρη 18 (2), Μαργαρίτη 10, Κομνηνού, Γεροστεργίου 4, Τζιότζιου, Λογδανίδου 4, Καρακούλα




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...