Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Συλλέγουν τρόφιμα την Κυριακή

Με μία σακούλα τρόφιμα μακράς διαρκείας καλεί η διοίκηση τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανακοινώνει ότι πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα βρίσκεται αντιπροσωπεία εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου. 

Η δράση αυτή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων, θα πρέπει να αγκαλιαστεί με αγάπη και αλληλεγγύη από όλους. Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει στους ανθρώπους αυτούς. Θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, παστεριωμένο γάλα κτλ. Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα, αμέσως μετά το εκδοτήριο, όπου θα εξυπηρετούν όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για την πρωτοβουλία της και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός σε δράσεις, που αφορούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Για τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www. hrt-magnisias.gr»
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...