Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Την Κυριακή, όλοι στο Πανθεσσαλικό!

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο και παράλληλα τον καλεί στο επόμενο παιχνίδι,εξέδωσε η διοικούσα:


«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε και βρέθηκε στην έδρα της Πύδνας Κίτρους, δίνοντας με τη φωνή του και την παρουσία του δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και η στήριξή τους ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε πάντα δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένη μας ομάδας.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι δύσκολο και δύσβατο, όμως με ψυχή και καλό ποδόσφαιρο και φυσικά με την παρουσία των φιλάθλων μας θα κάνουμε το στόχο μας, πραγματικότητα.

Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Πύδνας Κίτρους για την φιλοξενία, όπως και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και ιδιαιτέρως τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα όπως και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα για την άψογη συνεργασία.

Την Κυριακή, όλοι στο Πανθεσσαλικό!

Η πορεία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται. Αυτή την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00,  η ομάδας μας υποδέχεται την Αμβρακία Κωστακιών στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο, να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει την ομάδα μας.

Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσσαλικό! »

Όλοι δίπλα στην ομάδα μας!

Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!»Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...