Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Υπό επίβλεψη Τζαναβάρα οι Ακαδημίες!

Υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Τζαναβάρα γίνονται κάποιες προπονήσεις στις Ακαδημίες.
Έτσι ο προπονητής της «μεγάλης» ομάδας έχει γνώση για το υλικό των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά επισκέφτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου κος Παναγιώτης Τζαναβάρας συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ομάδας, κ. Παπαϊωάννου Χρήστο.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και των επαφών του τεχνικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομάδας με τους προπονητές των μικρών αθλητών μας, που ξεκίνησε φέτος.

Η παρουσία τους αποδεικνύει αφενός το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου και αφετέρου το ενδιαφέρον που δείχνει ο προπονητής και όλο το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου για τη σωστή εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Είναι επίσης μια ακόμη ευκαιρία πιο στενής επαφής και γνωριμίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους γονείς και τους μικρούς αθλητές.

Ο κ. Τζαναβάρας και ο κ. Παπαϊωάννου παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και της ομάδας του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, η οποία αποτελείται από ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Διαπίστωσε την πολύ καλή δουλειά  που γίνεται και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνου Αχιλλέα, Θεοδωρόπουλο Αντώνιο, Κάβουρα Δημήτριο, Ζάχο Δημήτριο και Καλογριά Σπύρο να συμμετάσχουν στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να έχουν άμεση επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί όλη την αγωνιστική περίοδο και θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου να συμμετέχουν στις προπονήσεις, ώστε ο κ. Τζαναβάρας να έχει πλήρη γνώση για το έμψυχο υλικό που υπάρχει στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου."


    








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...