Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Σάββατο με Νίκαια οι άνδρες!

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, τονίζονται τα εξής:


«Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και  ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου  ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, με τον αγώνα απέναντι στο ΓΣ Νίκαιας  για την 1η αγωνιστική.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Από το ματς θα λείψει μόνο ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου λόγω του τραυματισμού του στο χέρι. Έτσι στη διάθεση του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη, για να επιλέξουν την τελική δωδεκάδα, θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς  Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος,  Σκαμάγκας Σταμάτης  και Τελλίδης Κωνσταντίνος.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος, που πάντα κρύβει παγίδες, ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν νικηφόρα το φωτεινό μαραθώνιο. Είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να δείξει τη δύναμη του και δύναμη του είναι οι χιλιάδες οπαδοί του.

Είναι ο καιρός που οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής θα νιώσουν την αγάπη και την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου να φύγει από την αφάνεια των τοπικών κατηγοριών .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος εύχεται σε όλους τους εμπλεκομένους με αυτό (ομάδες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, κριτές, παράγοντες) καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα,  που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Λάρισα με τον Απόλλωνα για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος». 
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...