Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ποια Πύδνα; 🔃

Ο Ολυμπιακός Βόλου με γκολ του Φλίγκου «πέρασε» αέρα από το Κίτρος και συνεχίζει έχοντας το απόλυτο!

Σε ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι δεν κινδύνεψαν πιάνοντας μέτρια απόδοση έδειξαν την διαφορά ποιότητας που χωρίζει την ομάδα από τις άλλες διεκδικήτριες του τίτλου.



Ο Ολυμπιακός άρχισε με μία πρωτόγνωρη ενδεκάδα.Τα δύο άκρα της άμυνας ήταν δυο παίκτες που έπαιζαν εκτός θέσης.
Ό Στουρνάρας ήταν αριστερό μπακ και ο Σταύρου δεξί μπακ.Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Τέλλος και Κωστόπουλος ,ενώ Πότσι και Οικονόμου ήταν στο άξονα.Οι Ευθυμιάδης και Δωματάς έπαιξαν ως χαφ ,ενώ μπροστά ήταν οι Μπρίτος και Φλίγκος.



Και μπορεί να έγινε μεγάλη κουβέντα από τα ΜΜΕ της Πιερίας για το αν ήταν το συγκεριμένο παιχνίδι ντέρμπι ,αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε.

Η Πύδνα ήταν μια καλά στημένη ,σκληροτράχηλη ομάδα η οποία ήταν επιθετικά ακίνδυνη και δημιούργησε όλες και όλες δύο φάσεις που δεν τις λες καν επικίνδυνες.Όλες οι άλλες επιθετικές ενέργειες ήταν επιπόλαια σουτ της απελπισίας που ανάγκασαν τους υπευθύνους του γηπέδου να ψάχνουν μπάλες αφού έφευγαν πίσω από τις....μάντρες.

Βέβαια η ομάδα της Πιερίας θα δυσκολέψει πολλούς ,αλλά η εικόνα που παρουσίασε δεν βγάζει στόφα πρωταγωνιστή.
Από την άλλη η ομάδα μας ευτύχησε να σκοράρει νωρίς.Στο 22' ο Σταύρου ανατράπηκε από τον Παπατολίκα και το εμφανές πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Φλίγκος.
Από εκεί και πέρα η ομάδα μας παρουσίασε προβλήματα κατοχής της μπάλας στον άξονα και την μεσαία γραμμή.Βέβαια οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά παρά την κατοχή που είχαν.
Όμως η μεγάλη φάση ήρθε στο 44' για τον Ολυμπιακό ,όταν σουτ βολέ του Ευθυμιάδη έσωσε στην κυριολεξία με την ακροδάκτυλά του ο πορτιέρο της Πύδνας.



Όπως έληξε το πρώτο μέρος ,άρχισε το δεύτερο με αναπανάληπτο τετ α τετ του Φλίγκου.Ο δεινός σκόρερ της ομάδας έχασε από αυτά που λέμε πως είναι....άχαστα αφού σε άδεια εστία αστόχησε.
Ως το 70΄ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έλεγχε την αναμέτρηση, χάνοντας ακόμα δυο σημαντικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του. Συγκεκριμένα στο 57' σουτ του Τέλλου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως έκανε και στο 63' σε κεφαλιά του Σταύρου. Η Πύδνα  έκανε την μοναδική της ευκαιρία στο 87΄με σουτ του Κατσιαμήτα το οποίο απέκρουσε με γροθιές ο Κατσούλης.




Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Σταύρου, Στουρνάρας, Τέλλος, Κωστόπουλος, Poci , Οικονόμου, Δωματάς,  Ευθυμιάδης 58' (Κολημήτρας), Britos (76' Ναστέφσκι) , Φλίγκος (88’ Αναστασίου).

Πύδνα Κίτρους: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Κοτσιόπουλος, Τζημογιάννης, Πετρουζέλλης, Καραγκούνης (58' Παυλίδης), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Ιορδανίδης (46' Κατσιαμήτας), Μακράκης (75' Γ. Κυπαρίσσης)





Κάρτες:6' Δήμας 22' Παπατολίκας 30 'Πετρουζέλης  61
'Τσιμογιάννης ,70' Κοτσιόπουλος 73' ΄Κατσιαμήτας 87΄Παυλίδης - 16΄Πότσι 30 'Οικονόμου 54’ Ευθυμιάδης, 85΄Δωματάς 

Μας άρεσε.... 
Η αποτελεσματικότητα της ομάδας και το «μέταλλο» πρωταθλητή.
O Φλίγκος συνεχίζει με 4 γκολ σε 4 παιχνίδια

Δεν μας άρεσε...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει προβλήματα στον άξονα και στην κάθετη μπαλιά.Επίσης δεν βγαίνουν ακόμα πολλοί αυτοματισμοί.





Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Σημαιάκης χάρισε στο Παπατολίκα την απευθείας κόκκινη.Κατά τα λοιπά δεν είχε άλλα δύσκολα σφυρίγματα.

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Ήταν το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ,αφού είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα.Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά μετά χάσαμε την ηρεμία μας.Ταλαιπωρήσαμε την άμυνα μας χωρίς να κινδυνέψουμε.Αν έμπαινε το τετ α τε του Φλίγκου όλα θα τελείωναν πιο νωρίς»

Στύλλος: «Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τζαναβάρα και στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν ντέρμπι. Στην πρώτη καλή ευκαιρία του, ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και προηγήθηκε. Από εκεί και πέρα, έκανε πολύ καλή διαχείριση, με εξαίρεση το διάστημα 25' - 45', που πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Δεν είχαμε την κλασική ευκαιρία. Ανούσια υπεροχή και στο δεύτερο μέρος για τον αντίπαλο, που ήταν πολύ καλά στημένος και έψαχνε το γκολ στην κόντρα για να τελειώσει το παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Υπάρχει προβληματισμός και είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, αλλά αυτή η ομάδα έχει συνέχεια. Δεν παρουσιάσαμε το γνωστό μας πρόσωπο και μας προβληματίζει, που μείναμε μακριά από κλασικές ευκαιρίες. Ίσως βάσει των ευκαιριών, το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει ισόπαλο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήταν δίκαιη»» 



Μικρά&πικάντικα
  • Τέταρτη κίτρινη κάρτα και χάνει το επόμενο παιχνίδι ο Δωματάς
  • Περίπου 350 φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στο γήπεδο.Άλλοι τόσοι ήταν οι φίλοι της τοπικής ομάδας.
  • Δεν υπήρχε στο γήπεδο αίθουσα συνεντεύξεων και η συνέντευξη τύπου έγινε στο ταρτάν.


To βίντεο του αγώνα:






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...