Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τα εισιτήρια με τον Αιγινιακό!

Ανακοίνωση για το φιλικό της Τετάρτης εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή.


«Η ομάδα μας κατάφερε κι έκανε τον αρχικό μας στόχο, πραγματικότητα. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο πήχης ανεβαίνει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όλοι θέλουμε να καμαρώσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε υψηλότερες κατηγορίες.

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με το χειροκρότημά τους μετουσιώθηκαν σε 12ο παίκτη.

Το ραντεβού μας στο γήπεδο ανανεώνεται γι’ αυτή την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι τον Αιγινιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Football League.

Να είστε όλοι εκεί! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά!»



Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Αιγινιακό

«Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με τον Αιγινιακό, την Τετάρτη, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των  5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα)  θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 14:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...