Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Επιθετικός μονόλογος...

Με μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στον Αστέρα Πετριτή έκανε την πρεμιέρα του στην Γ΄ Εθνική ο Ολυμπιακός.




Η ομάδα παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κατσούλης, Στουρνάρας και Μανάλης ήταν οι δύο ακραίοι μπακ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), με τους Τέλλο και Κωστόπουλο να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Πότσι και Οικονόμου, ο Δωματάς κινούνταν στην αριστερή πλευρά, ο Ναστέφσκι στη δεξιά, με τον Σταύρου πίσω από τον προωθημένο Φλίγκο.



Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά άρχισε να πιέζει στα καρέ του τους φιλοξενούμενος οι οποίοι δεν διπλή ζώνη άμυνας και με 11 παίκτες πίσω από την σέντρα άντεξαν το πρώτο 45λεπτο.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 5'. Ο Δωματάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σταύρου με κεφαλιά εξ'επαφής μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ριγανά ο οποίος εξελίχτηκε στον «παίκτη του...ημιχρόνου» αφού στο 17' απέκρουσε εντυπωσιακά την εκ πρώτης όψεος «άπιαστη» κεφαλιά του Κωστόπουλου και στο 22' εξουδετέρωσε πιο εύκολα του σουτ του Ναστέφσκι.Στο 26' για μία ακόμα φορά ο Ριγανάς μπλόκαρε το τετ α τετ του Δωματά μετά από ασίστ του Οικονόμου.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Στουρνάρα πέρασε Αναστασίου, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν με πιο επιθετικό σχήμα, με δύο φορ και η κίνηση του Τζαναβάρα από τον πάγκο απέφερε καρπούς. Κι αυτό, καθώς μέσα σε διάστημα πέντε λεπτά ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη. 

Ο Τέλλος με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ και «έδιωξε» γρήγορα γρήγορα το άγχος.
Σε δύο λεπτά ήρθε το 2-0 μετά από έναν πανέμορφο συνδυασμό του Φλίγκου με τον Μάναλη με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα και τον Αναστασίου με ωραία κεφαλιά να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στους ερυθρολεύκους.



Μετά το δεύτερο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει διαχείριση του παιχνιδιού.Αλλά ένα τραγικό λάθος της άμυνας στο 77' ξανάβαλε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.Ο Μάμαλος ήταν ο σκόρερ του γκολ που πανηγυρίστηκε θερμά από τους 40 φίλους της ομάδας της Κέρκυρας.


Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση με τον Φλίγκο μετά από ατομική προσπάθεια να κάνει ένα ωραίο ευθύβολο σουτ και να γράφει το τελικό 3-1.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (46' Αναστασίου), Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι, Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος (83' Στασινόπουλος), Σταύρου, Ναστέφσκι (66' Ευθυμιάδης).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Ριγανάς, Παγκάλης, Πολύζος, Στούπας (74' Νικομάνης), Γαρδικιώτης (58' Τόμπρας), Μάμαλος, Λέσσης, Χ. Γεωργοπάλης, Κατσίβελας, Γαστεράτος (66' Παϊπέτης), Καλούδης




Κάρτες: 41
' Δωματάς ,71' Φλίγκος,  - 58' Πάγκαλης

Μας άρεσε.... 
-Οι ανά διαστήματα αυτοματισμοί που έβγαλε η ομάδα.Τρανό...παράδειγμα το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.
- Το θεαματικό γκολ του Τέλλου που μόνο για γκολ από αμυντικό δεν έμοιαζε...

Δεν μας άρεσε...

-Το γεγονός πως η άμυνά μας δέχτηκε γκολ ουσιαστικά στην δεύτερη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στα καρέ μας.Να σημειωθεί πως ο Κατσούλης δεν ευθύνεται...



Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Πανυτσίδης είναι ένας κακός διαιτητής που πιθανότατα δεν είχε σκοπό να ευνοήσει κάποιον.
Σφύριζε αλλοπρόσαλλα,διέκοπτε τις φάσεις συνεχώς και έκανε τα πάντα για να κάνει μαντάρα έναν εύκολο διαιτητικά αγώνα.

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και επικίνδυνες.Αυτό μας έχει διδάξει το ποδόσφαιρο και η εμπειρία μας.Δεν περίμενα ότι θα είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι.Ήξερα πως θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς που θα έπρεπε να διασπάσουμε.Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό αλλά στο α' ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην κρούση και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ.Στο δεύτερο όλα πήγαν καλά και ξεκλειδώσαμε το παιχνίδι.Τέτοια παιχνίδια θα βρούμε πολλά φέτος και θα πρέπει να μάθουμε να τα χειριζόμαστε.Είπαμε πως πρέπει να έχουμε υπομονή και είχαμε.Είμαι λίγο στεναχωρημένος για το γκολ που δεχτήκαμε.Θεωρώ πως ήταν σε μία στιγμή χαλάρωσης και πρέπει να δουλέψουμε και να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας.Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήταν εξαιρετικός και θα του το ανταποδώσουμε.Έχουμε μπροστά μας ολόκληρο μαραθώνιο.Καλή συνέχεια στον Αστέρα.»

Αναστασίου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είδαμε ότι οι πρεμιέρες είναι λίγο δύσκολες. Υπάρχει άγχος, αλλά εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η ομάδα είναι αγαπημένη. Δουλεύουμε σαν οικογένεια. Δουλεύουμε σκληρά και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Παίζαμε σήμερα με έναν αντίπαλο που δε γνωρίζαμε, αλλά δεν κοιτάμε αντίπαλο. Δουλεύουμε κάθε προπόνηση ξεχωριστά και έτσι έρχεται το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό και προχωράμε".  

Για το γκολ που πέτυχε στο 52' λίγα λεπτά αφού μπήκε στο παιχνίδι, τόνισε: "Όταν μπαίνεις αλλαγή και βάζεις το πρώτο σου γκολ με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη χαρά. Είμαι ευχαριστημένος. Δουλεύω στην προπόνηση και περιμένω κάθε ευκαιρία» 



Μικρά&πικάντικα
  • Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με μοβ χρώματα αφού οι δύο πρώτες εμφανίσεις έμοιαζαν με αυτές του Αστέρα στα χρώματα.
  • Αρκετός κόσμος στο Πανθεσσαλικό.Υπολογίσαμε περίπου 3.500 θεατές.
  • Πρώτη φορά ήρθαν στον Βόλο και φίλοι της Κέρκυρας.Ο ΑΟΚ και η Κασσιόπη δεν έχουν φέρει ποτέ φιλάθλους από το νησί και τα...«κατάφερε» ο Αστέρας Πετριτή.
To βίντεο του αγώνα:





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...