Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Να βάλουμε την μπάλα κάτω...

Συνέντευξη στον SporFm έδωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας .
Ο κόουτς των ερυθρολεύκων είπε μεταξύ άλλων:

«Έχω ζήσει την Γ' Εθνική...Η Ιστιαία έπαιζε για πρώτη φορά στην έδρα της με κόσμο και ενθουσιασμό.Δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα δυσκολότερο με το λάθος που κάναμε και δεχτήκαμε γκολ.
Μετά το γκολ αγχωθήκαμε και δεν βάζαμε την μπάλα κάτω.
Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να σε βοηθάει ο αντίπαλος.
Ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού στην Γάμα Εθνική είναι η μπάλα να παίζεται ψηλά και η ομάδα μας πρέπει να μάθει και να προσαρμοστεί σε αυτό.
Κοιτάξτε τι έπαθε ο Άρης που έχασε μια χρονιά και ο ΟΦΗ που δεν είχε καταλάβει την κατηγορία και στον πρώτο γύρο ήταν 20 βαθμούς πίσω.
Είναι κατηγορία που πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε κάθε είδους πρόβλημα και έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου.
Γυρίσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε καλή απόδοση.Για μένα αυτό λέει πολλά.
Με τις αλλαγές που έκανα με Ναστέφσκι και Μπρίτος ήθελα να δώσω ταχύτητα και ως ένα σημείο τα καταφέραμε.Τα παιχνίδια δείχνουν πως πρέπει να λειτουργήσουμε σε μικρά γήπεδα με ομάδες σαν την Ιστιαία.»

Για τους δύο φορ που χρησιμοποιεί είπε:

«Ο Αναστασίου έχει τα τρεξίματα ,ο Φλίγκος την εμπειρία.Ο Αναστασίου δίνει ανάσες στον Φλίγκο.Μετά το γκολ είδα πως χρειαζόμασταν κάτι άλλο.Το σχήμα της ομάδας βγαίνει από το πως πηγαίνει το παιχνίδι.
Εγώ θέλω να βλέπω γκολ από όλους τους παίκτες όχι μόνο τους επιθετικούς.Και από τους πλάγιους και από τα μπάκ.Το γκολ είναι θέμα όλων,όπως και η άμυνα είναι θέμα όλων.
Οι στημένες φάσεις σε αυτή την κατηγορία είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό λόγω του παιχνιδιού των περισσοτέρων ομάδων.Το 30-40% του παιχνιδιού είναι τα στημένα.»

Για το άγχος που έχει η ομάδα:

«Τα παιδιά έχουν πίεση.Το να πρέπει να κερδίσεις κάθε Κυριακή μέσα έξω δημιουργεί ένα άγχος που πρέπει να διαχειριστώ.Όλοι έχουν απαίτηση από την ομάδα να κερδίζει με 3-4 γκολ σε κάθε γήπεδο όμως απέναντι έχουμε μία ομάδα στημένη αμυντικά που θα τα δώσει όλα.Θέλει υπομονή και καλή διαχείριση.»

Για το επόμενο παιχνίδι:

«Ο Τηλυκράτης θα στηθεί καλά αμυντικά και θα θέλει υπομονή να ανοίξουμε την άμυνα.Θα είναι ένα παιχνίδι στο ίδιο μοτίβο...»

Για τα προβλήματα που έχει η ομάδα:

«Ο Ζώνας έχει ένα μικρό πρόβλημα ,δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως θα δούμε πως θα εξελιχθεί μέσα στην εβδομάδα.Ο Ντα Κόστα έχει αρχίσει να τρέχει.Ο Φλίγκος δεν έχει κάτι σοβαρό,θα ξέρουμε καλύτερα αύριο.
Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα και όλοι βοηθάνε στο να λυθούν προβλήματα.Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον θέλουμε και αυτόν κοντά μας.Έχουμε όλοι ένα στόχο,να βγάλουμε την ομάδα.»












Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...