Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Εκστρατεία στην Ιστιαία!

Εκδρομή για την Ιστιαία ετοιμάζουν οι Austrian boys.
Σε ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους παίκτες του Ολυμπιακού Β. για την κυριακάτικη νίκη τους αλλά και τον κόσμο για την παρουσία του.

 Αναλυτικά:

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας μας, καθώς επίσης και για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι φέτος θα κάνει τη διαφορά, με παίκτες σοβαρούς και μάγκες, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Θα θέλαμε να πούμε επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στους συνοπαδούς μας για το εξαιρετικό και ενωτικό κλίμα που επικράτησε, τόσο στον πυρήνα των οργανωμένων όσο και στις υπόλοιπες κερκίδες.

Έπειτα από τόσες δυσκολίες και στεναχώριες ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, για ακόμα μεγαλύτερη παρουσία, για ακόμα περισσότερο πάθος και δυναμισμό, για ακόμα δυνατότερη στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα.

Εμείς συνεχίζουμε και θα βρεθούμε ξανά δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου και στην επόμενη αγωνιστική στην Ιστιαία. Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο μετάβασης μας στην Ιστιαία και δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής, κάθε μέρα στο καφέ του ΕΑΚ 6 με 10 το απόγευμα.

 Όπου και αν παίζεις θα είμαστε εκεί !!!! "









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...