Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τιμήθηκαν οι χορηγοί !

Πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στο  Forum, προς τιμήν των χορηγών της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Όσοι από τους χορηγούς ήταν παρόντες βραβεύθηκαν υπό το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. κ. Τσεκούρας και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Πολύχρονης Ζάχος, Θανάσης Μπέικος και Κάβουρας Νίκος, ο επικεφαλής της της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ κ. Αλ. Μεταφτσής και τα μέλη αυτής κ.κ. Κώστας Γανώσης, Απόστολος Έξαρχος, Γιώργος Κουσιαρής, Νίκος Ρούμπος, Ζάκος Σαχίνης, Παπαχρήστος Βασίλης, Σακελλαρίου Γιάννης και Κολιός Βαγγελης, οι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες του συλλόγου μαζί με τους προπονητές τους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ιάσονας Χατζής, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Φραγκούλη, ο πρόεδρος των κριτών Χαράλαμπος Μαντούδης, ο διαιτητής Βαλεντίνος Κέτουλας ς εκπρόσωπος του ΣΔΚΜ, ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης Απ. Κρεμαστάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η παλαίμαχος μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Β. Ρένα Γεωργιτσάκη ως εκπρόσωπος της υφυπουργού Μ. Χρυσοβελώνη, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Χατζόπουλος και φίλοι της ομάδας.

Αρχικά προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο από αγώνες της περσινής σεζόν. Στη συνέχεια ο κ. Τσεκούρας τόνισε ότι η παρουσία ενός και μόνο εύρωστου παράγοντα προκαλεί δυσλειτουργίες, ενώ η προσφορά πολλών μικρών χορηγών βοηθά τα μέγιστα στη λειτουργία του συλλόγου, γι’ αυτό και οι άνθρωποί του ζητάνε, όπως είπε, λίγα από τους πολλούς.

Ο κ. Μεταφτσής επισήμανε εκτός των άλλων ότι ο Ολυμπιακός ως ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη χώρα έχει στόχο μόνο την κορυφή και ιδιαίτερα από τη στιγμή που η λήξη της σεζόν το 2017 συμπίπτει με τα 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ενώ πρόσθεσε ότι η διοίκηση δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την προσέλευση του κόσμου στους μπασκετικούς αγώνες. Επίσης μίλησε για το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει η ομάδα, ανακοινώνοντας παράλληλα τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών στον αγώνα δρόμου στις 9 Οκτωβρίου για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ και ενημερώνοντας τους παριστάμενους για τη διημερίδα με θέμα Υγιεινή και Ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ έκανε γνωστό ότι στις διακοπές των Χριστουγέννων διοργανώνεται φιλικός αγώνας μπάσκετ, με πρωτοβουλία των LIONS, για ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος.

O Αντώνης Ξηρός κατά τoν χαιρετισμό του «επιτέθηκε» στον Αντώνη Τσεκούρα αφού ο ίδιος δεν κάνει ενέργειες για να βρει δάνεια από ξένες τράπεζες και να...φτιάξει γήπεδο στον Ολυμπιακό.Η....«επίθεση» αυτή έδωσε την ευκαιρία στους συγκεντρωμένους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Εκτός από τους χορηγούς βραβεύθηκε και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, κ. Π. Γιόλας. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του σάιτ για το μπάσκετ του Ολυμπιακού olympiakosvoloybasket.blogspot.gr, των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων σε ανδρική και γυναικεία ομάδα, αλλά και των νέων εμφανίσεων που είναι επετειακές από τις Ντελή Διαμαντοπούλου για τις γυναίκες και από τους Βλασταρίδη και Θέο για τους άντρες. Μάλιστα σ’ αυτές να σημειωθεί ότι δεσπόζει ο αριθμός 80.

Επίσης παρουσιάστηκαν οι φανέλες των ομάδων,η οποία είναι μία κόκκινη και μία μπλε.

Οι χορηγοί που βραβεύτηκαν ήταν: Ελλήνων Άρτος ΑΕ – ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις-Εκτυπώσεις ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΟΛΟΥ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τέχνη Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ, Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΤΖΕΚΑ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων ΚΑΡΑΚΑΝΑ-ΠΙΤΣΙΩΡΗ, αρτοποιείο ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΙΔΗ, Ουζερί ΙΩΔΙΟ, Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry, Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ, Οικοδομικές Εργασίες ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, Ανυψωτικές εργασίες-Χωματουργικά Μηχανήματα Π. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, καφέ JAM, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, Εστιατόριο ΑΥΡΑ, Ψησταριά Ο ΓΙΩΡΓΟΣ και το Δικηγορικό Γραφείο ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΡΟΣ.


Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ, προσφορά, όπως και η αίθουσα, του ιδιοκτήτη της Επιχείρησης κ. Μίλτου Μουστακαλή, τον οποίο η ΔΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συνδρομή του στη προσπάθειά της.

Η ΔΕ του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί επίσης την κ. Βάλμη Κορομηλά για τη βοήθεια της στην επιτυχία της εκδήλωσης, τη Βαγγελίτσα Πιτσούλη, γραφίστρια στην εταιρεία ΤΥΠΟΤΕΧΝΙΚΗ του μέλους της ΔΕ κ Γιώργου Κουσιαρή και τον Χρήστο Παπακωνσταντίνου για την επιμέλεια των οπτικοακουστικών που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους.






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...