Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Θα καμαρώνουμε όλοι το "νέο γήπεδο της Νίκης"

Απαντήσεις έδωσε ο κύριος Μποτσιβάλης στην τελευταίες προκλήσεις του «μεγαλοπαράγοντα» Τζήμα.
Ο πρόεδρος της Δ.Ε της Νίκης έχει τον τελευταίο καιρό «ξεσπαθώσει» με αναρτήσεις και συνεχείς δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς κατά του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο λόγος μάλιστα που ο κος Τζήμας ασχολείται συνεχώς με τον Ολυμπιακό είναι ακόμα πιο....περίεργος.Σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν του αρέσει να αποκαλούν την Νίκη «προσφυγικό σωματείο» !!!!

Ο κος Μποτσιβάλης πάντως απάντησε με χιούμορ ,αφού πρέπει να έχεις άφθονο για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους γραφικές και αστείες προκλήσεις.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής είπε μεταξύ άλλων:

«Εύχομαι και στις άλλες δύο ομάδες του Βόλου, γιατί και ο Ρήγας του Βελεστίνου στην ουσία ομάδα της περιοχής μας είναι,  καλή επιτυχία στο έργο τους και τα καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο θα δείξει ο καθένας τη δύναμή του και θα φανεί ο καλύτερος. Δεν έχω διαμάχη με καμία ομάδα. Χαίρομαι πολύ που η Νίκη θα κάνει νέο γήπεδο και έχει μεγαλόπνοα σχέδια.Μακάρι να το κάνει και 20.000 θέσεις να το καμαρώνουμε όλοι οι Βολιώτες.Εμείς πάλι δεν έχουμε τόσο μεγάλες δυνατότητες.
Οι δικές μου δυνατότητες εξαντλήθηκαν με το να νοικιάσω το Πανθεσσαλικό και να κάνουμε μία ομάδα που θα σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο.

Εγώ δεν μπορώ να συγκριθώ με προέδρους της Σούπερ Λίγκας και της Football League.Ούτε προφανώς με τον κο Τζήμα που από ότι φαίνεται είναι παρόμοιου βεληνεκούς.Δεν τον γνωρίζω και δεν έχω κάτι κακό να πω για αυτόν.Μακάρι να πετύχει στα σχέδιά του.Εμείς θα συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά να προσπαθήσουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα μας»














Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...