Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

«Φτωχή» νίκη στο Βελεστίνο!

Με το αγωνιστικό να περνάει σε «δεύτερο» ρόλο πραγματοποιήθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ρήγα.
Το παιχνίδι έγινε σε κλίμα οδύνης για την γειτονική ομάδα μετά την πρόσφατη απώλεια του προέδρου της.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να κέρδισαν τον Ρήγα με σκορ 1-0 ,όμως δεν θύμισαν την επιβλητική ομάδα που είδαμε σε προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.


Ο τεχνικός της ομάδας μας , Παναγιώτης Τζαναβάρας, επέλεξε διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Κατσούλης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Στουρνάρας και το αριστερό ο Μανάλης, ενώ οι Κωστόπουλος και Τέλλος συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Πότσι με τον Σταύρου, μπροστά τους στον άξονα τοποθετήθηκε ο Ντα Κόστα και στις πτέρυγες ο Μπρίτος (δεξιά) με τον Δωμάτα (αριστερά). Τέλος, σε θέση σέντερ φορ ξεκίνησε ο Φλίγκος.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 46΄ με πλασέ του Στάυρου μετά από σουτ του Φλίγκου.Πάντως οι ερυθρόλευκοι αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες ,είχαν...«βαριά πόδια» και δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις.
Ουσιαστικά οι δύο ομάδες ,εκτός της φάσης του γκολ μοιράστηκαν από μία κλασσική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε αισθητά την απόδοση του, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ππαγιάννη. Κινητήριος μοχλός στο χώρο του κέντρου για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ντα Κόστα.Παρά ταύτα το σκορ έμεινε στο «φτωχό» 0-1.

Το παιχνίδια παρακολούθησαν πάνω από 1000 φίλαθλοι των δύο ομάδων.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς (46' Παπαγιάννης), Χατζηαθανασίου (87' Ράπτης), Γκάγκας, Μπόρας (70' Λάμπρου), Σπαθής, Αλεξίου (83' Καναβός), Γεωργατζής (86' Μπακάλης), Κιπτίου (46' Γουτούλης, 91' Χότζα), Γκίκας (63' Χατζής), Τζοβάρας (46' Ζαχαράκης, 91' Κουσκουρίδας), Τσελεπής (63' Σέττος).
Φιλι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (69' Στασινόπουλος), Τέλλος (79' Γκίτζιας), Κωστόπουλος, Μανάλης (63' Αν. Κόκας), Σταύρου (46' Κολημήτρας), Πότσι (86' Ζαρίφης), Ντα Κόστα (91' Πάτσης), Μπρίτος (46' Ναστέφσκι), Δωματάς (73' Αναστασίου), Φλίγκος (89' Αγγελής).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...