Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας!🔃

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή σεζόν.
Όπως το VolosFans προανήγγειλε τα εισιτήρια ξεκινούν από 100 ευρώ.

Απλή, λιτή και ερυθρόλευκη είναι φέτος η σχεδίαση του εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Στόχος ήταν η ανάδειξη του δαφνοστεφανομένου εφήβου που αποτελεί το σύμβολο της ιστορική μας ομάδας και φυσικά τα ερυθρόλευκα χρώματα, καθώς πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας, από τα σπάργανα του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 και προσκαλεί τους φιλάθλους να κλείσουν τη δική τους θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου!
Αναγνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια, προσπάθησε να διαμορφώσει τον τιμοκατάλογο των εισιτηρίων διαρκείας με βάση τα σημερινά δεδομένα.
Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:
Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τη δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο-Κερκίδα 109)
Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων 108-110)
Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες)

Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 10:00-14:00 και 18:00 έως 21:00 από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (λίγα μέτρα μετά το ΕΚΑΒ). (Εξαιρείται το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου εξαιτίας του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους με μετρητά, με χρεωστική κάρτα και τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμος ο τρόπος πληρωμής και με πιστωτική κάρτα (άτοκες δόσεις).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στην κατοχή τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή κάποιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...