Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Σε τρία χρόνια Σούπερ Λίγκα...

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέας Μπονόβας, με δηλώσεις στην εφημερίδα «Θεσσαλία» της Δευτέρας αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα υλοποίηση του πλάνου της διοικούσας επιτροπής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη είχαμε τονίσει πως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα τη χαίρεται ο κόσμος. Το 80% των παικτών που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ικανοί να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην Γ' Εθνική κατηγορία. Είναι καλοί χαρακτήρες και αποκτήθηκαν μετά από αξιολόγηση και εισήγηση του προπονητή μας, Παναγιώτη Τζαναβάρα. Αποκτήσαμε και ορισμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από το Βόλο, έτσι ώστε να υπάρχει και το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα.

Το τεχνικό τιμ έχει σχεδόν κλείσει και την Τρίτη θα ανακοινωθεί και ο γυμναστής της ομάδας. Συνεργάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα είναι ο Κώστας Μπράτσος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Νάσης.
Δύο-τρεις παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν και τη διαφορά στην ομάδα, θα τους αποκτήσουμε αργότερα. Μπορεί να είναι και παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ. Περιμένουμε απαντήσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία και σε ομάδες Β' Εθνικής που έκαναν πρωταθλητισμό.
Έχουμε κλείσει και ορισμένους παίκτες που δεν τους έχουμε ακόμη ανακοινώσει. Μέχρι τις 18 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία θα ανακοινωθούν και αυτοί.
Ο Ολυμπιακός θα πάει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καϊμακτσαλάν πλήρης.
Το σημαντικό είναι, πως όποιους ποδοσφαιριστές ήθελε ο προπονητής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ολυμπιακού και ήρθαν στην ομάδα, καθώς βλέπουν ότι γίνεται μια υγιή προσπάθεια απ' όλους. Στόχος μας είναι ο Ολυμπιακός σε 2-3 χρόνια να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Ταυτόχρονα, όμως, θα βάλουμε τις βάσεις για να αναδειχθούν ταλέντα μέσα από την Ακαδημία, που πρέπει να είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Θέλουμε να «χτίσουμε» μια καινούργια ομάδα, πάνω σε υγιείς και στέρεες βάσεις, με παίκτες που θα παίζουν και για τη φανέλα».

Σε ερώτηση για την έδρα της ομάδας ανέφερε:

«Η έδρα της ομάδας θα είναι οριστικά το Πανθεσσαλικό. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Είναι μεγάλο γήπεδο και ευνοεί τις ομάδες που έχουν καλούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές. Σ' αυτό το γήπεδο δεν θα μπορεί να κλειστεί καμία ομάδα και ευελπιστούμε να βρίσκουμε τον τρόπο να παίρνουμε τις νίκες.
Η εμπειρία με έχει διδάξει πως η έδρα σου δίνει το πρωτάθλημα. Αν δεν έχουμε απώλειες βαθμών εντός έδρας, πιστεύω πως εκτός θα πάρουμε τους βαθμούς που θα χρειαστούμε για να αναδειχθούμε πρωταθλητές.
Θα έχουμε και τα βοηθητικά στη διάθεσή μας, στο Πανθεσσαλικό θα στεγαστούν τα γραφεία μας, εκεί θα δουλεύουν και οι ακαδημίες. Αυτό θα είναι το σπίτι μας» 












Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...