Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ζήτημα από το πουθενά!

Ένα ανυπόστατο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας της Αχαΐας αναστάτωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Match ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντα Κόστα φερόταν να θέλει να επιστρέψει στην Παναχαϊκή.  Το θέμα πήρε τέτοια έκταση που η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού εξέδωσε δελτίου τύπου για το ζήτημα το οποίο αναφέρει:

«Μετά από δημοσιεύματα του Τύπου στην περιοχή της Αχαΐας αλλά και αθηναϊκών Μέσων Επικοινωνίας για ενδιαφέρον του Filipe da Costa να μεταγραφεί στην ομάδα της Παναχαϊκής, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διαψεύδει κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα και δηλώνει πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα και μάλιστα είναι άκρως ικανοποιημένος τόσο από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, όσο και από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου δεν θα ασχοληθεί με φημολογίες και σενάρια "πλειστηριασμού" και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως ο Filipe da Costa αποτελεί σημαντική και ισχυρή παρουσία στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.»

Η συγκεκριμένη εφημερίδα πάντως έχει προϊστορία στην...«κίτρινη δημοσιογραφία».Προ μερικών ημερών η διοίκηση του Ολυμπιακού χρειάστηκε να ξαναδιαψεύσει δημοσίευμά της που έφερνε τον Λαμπρόπουλο ντυμένο στα ερυθρόλευκα...

Το VolosFans επικοινώνησε με τον παίκτη ο οποίος δήλωσε παντελή άγνοια αλλά και έκπληξη για το δημοσίευμα της Πατρινής εφημερίδας.












Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...