Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Δεν έχουμε ακόμα σπίτι!

Το γηπεδικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού ,ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος είπε μεταξύ άλλων για το ζήτημα του ΕΑΚ:

«Όπως βλέπετε παρουσιάσαμε τις στολές και ωραίες σκηνές, δυστυχώς όμως δεν έχουν αποκτήσει σπίτι. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε γήπεδο, έχει μία ιστορία, μια βαριά φανέλα και πρέπει να παίξει σε ένα μεγάλο γήπεδο. Δύο είναι αυτά τα υποψήφια γήπεδα, το ΕΑΚ και το Πανθεσσαλικό. Δυστυχώς φτάσαμε στη σημερινή μέρα που θέλαμε να ανακοινώσουμε την έδρα μας , αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για πολλούς και διαφόρους λόγους. Το μεν ΕΑΚ έχει προβλήματα. Θα σας διαβάσω το προσύμφωνο, το οποίο δεν μπορούμε να τα υπογράψουμε και ν’ αναλάβουμε εμείς την αδειοδότηση του γηπέδου, η οποία λήγει τώρα τον Οκτώβριο. Στο παρελθόν ξαναπροσπάθησα για την αδειοδότηση, αλλά δεν το κατάφερα.


Άρα, δεν μπορούμε να παίξουμε σε καμία περίπτωση, αν δεν πάρουμε άδεια. Και σκεφτείτε το ενδεχόμενο τον Οκτώβριο να μείνουμε χωρίς γήπεδο. Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις με το Πανθεσσαλικό και ελπίζουμε μέσα στη βδομάδα να μπορέσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Αν δεν μπορέσουμε να αποκτήσουμε σπίτι, θα αναγκαστώ να αναβάλω στις 18 του Ιούλη την πρώτη της ομάδας. Δε μου μένει άλλη λύση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αλλά χωρίς την έδρα μας δεν μπορώ να προχωρήσω. Θέλω ένα από τα δύο γήπεδα για βασική έδρα συν τη δεύτερη έδρα που πρέπει να δηλώσουμε. »

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Απ. Καψιώτης διάβασε το προσχέδιο του ιδιωτικού συμφωνητικού για το ΕΑΚ με τους όρους του Δήμου Βόλου, χωρίς όμως αναφέρεται το τίμημα.
Σύμφωνα με αυτό ο Ολυμπιακός υποχρεούται να αναλάβει όλα τα έξοδα τα οποία μπορεί να προκύψουν μετά από τον νέο έλεγχο της ΕΠΟ ο οποίος θα γίνει τον Σεπτέμβριο.Να σημειωθεί πως θεωρείται βέβαιο πως οι η ανατολική κερκίδα της θύρας 1 και το πέταλο θα «κλείσουν» αφού δεν διαθέτουν άδεια στατικότητας.











Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...