Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η απάντηση της ΕΠΣΘ

Η ΕΠΣΘ απάντησε στην ανώνυμη επιστολή-καταγγελία που ήρθε στο mailbox του VolosFans.
Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΘ έχει ως εξής:

«Κατόπιν δημοσιεύσεως επιστολής διαμαρτυρίας γονέων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, η ΕΠΣΘ κρίνει απαραίτητο να επισημειώσει τα ακόλουθα :
Η προκείμενη επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας ανεγνώσθη με τη δέουσα προσοχή, είναι ανυπόγραφη και ως εκ τούτου ανεπίδεκτη εκτιμήσεως από την ΕΠΣΘ.
Η προκείμενη επιστολή, περιγράφει περιστατικά, για τα οποία η ΕΠΣΘ, έχει απολύτως σχηματίσει άποψη, διά της παρουσίας σε όλα τα γήπεδα του τουρνουά, εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της και βεβαίως μελών της διοίκησής της .
Η προκείμενη επιστολή, χαρακτηρίζει με τρόπο ανεπίτρεπτο τον υπάλληλο της ΕΠΣΘ και συνεργάτη Α. Δαλούκα, δια της ανωνυμίας, όμως, των συντακτών της, στερεί σε αυτόν τη δυνατότητα να γνωρίζει τους επιρρίπτοντες σε αυτόν μομφή.
Η προκείμενη επιστολή, καλεί την ΕΠΣΘ να προβεί σε ενέργειες, δια της ταυτόχρονης αποδόσεως σε αυτήν της υποκρυπτομένης αιτιάσεως περί μη εφαρμογής των κανονισμών.
Τέλος η προκείμενη επιστολή, προειδοποιεί για μέλλουσες κινήσεις καταγγελίας της ΕΠΣΘ στα αρμόδια όργανα, εάν και εφόσον….
Κατόπιν των ανωτέρω, η ΕΠΣΘ καλεί τον οιονδήποτε ενδιαφερόμενο γονέα – συντάκτη της ως άνω επιστολής, εμπλεκόμενο Σωματείο κ.τ.λ. , όπως προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της ΕΠΣΘ και στη γνωστή σε όλους διεύθυνση Ροζού 17-Ερμού, και προβούν σε οιανδήποτε καταγγελία επιθυμούν, προβάλουν τους οιουσδήποτε ισχυρισμούς θέλουν, εκφράσουν τα οιαδήποτε παράπονα κρίνουν σκόπιμα και αιτηθούν αρμοδίως ό,τι επιθυμούν.
Όλα τα ανωτέρω, όμως, θα πρέπει να λάβουν χώρα επωνύμως, ούτως ώστε η ΕΠΣΘ να γνωρίζει, ως εξάλλου δικαιούται, με ποιους συνομιλεί και σε ποιους οφείλει απαντήσεις.
Τέλος, αν και παρέλκει, παρά ταύτα και ως εκ περισσού, η ΕΠΣΘ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αμαυρώσει την τεράστια προσπάθεια την οποία κατέβαλε, καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει για την προαγωγή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την εισαγωγή καινών ηθών και εθίμων σε αυτό.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας

Περικλής Στυλ. Λασκαράκης
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...