Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Το ταξίδι ξεκίνησε...

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την γνωμοδότηση της ΕΠΟ.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον Ολυμπιακό Βόλου σηματοδοτεί η σημερινή γνωμοδότηση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ομάδα μας, εφόσον καταφέρει και κερδίσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μπορεί να ιδρύσει νέα ΠΑΕ απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος.
Είναι μια μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου και κυρίως για το μέλλον του συλλόγου. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοικούσας επιτροπής, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο, αλλά και τη διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη, πετύχαμε αυτή τη σημαντική απόφαση, που μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς, προκειμένου να εργαστούμε με μεγαλύτερο πάθος, με στόχο να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη κατηγορία που ανήκει.
Τίποτα πλέον δεν μας σταματά. Βλέπουμε μπροστά και οραματιζόμαστε έναν Ολυμπιακό Βόλου, υγιή, ο οποίος θα στηρίζεται πάνω σε στέρεες βάσεις. Ενωμένοι, όλοι μαζί, θα παλέψουμε για το μεγάλο στόχο. Μακριά από τα λάθη του παρελθόντος, έντιμα θα δώσουμε τον αγώνα μας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ισχυρή διοίκηση, έχει τον κόσμο στο πλευρό του και δεσμευόμαστε πως καθημερινά θα δουλεύουμε για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Για να δώσουμε χαρά στους πικραμένους φιλάθλους μας, για να ζήσει και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου στιγμές δόξας, όπως πριν πέντε χρόνια που η ομάδα αγωνίστηκε στην Ευρώπη.
Το ταξίδι ξεκίνησε και σ' αυτό το ταξίδι δεν περισσεύει κανείς. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Τίποτα, πλέον, δεν μας σταματά».

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...