Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Μικρή η κατηγορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ντα Κόστα είναι ο πέμπτος παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» μίλησε για το νέο σταθμό στην καριέρα του: 

«Είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου. Γνωρίζω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία. Ανέκαθεν μετείχε είτε στην Α', είτε στη Β' Εθνική. Η Γ' είναι πολύ μικρή κατηγορία για έναν σύλλογο αυτού του μεγέθους, αλλά ευελπιστώ ότι θα είμαστε περαστικοί από αυτή.
Στις επαφές που είχα με τον κ. Μποτσιβάλη και τον κ. Τσιμπανάκο πείστηκα ότι θα δημιουργηθεί κάτι καλό στον Ολυμπιακό Βόλου. Στον σύλλογο υπάρχει οργάνωση και όπως φαίνεται θα προκύψει ένα δυνατό ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ, ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, όπου στο τέλος της θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Έχω έλθει στον Βόλο ως αντίπαλος, από την εποχή που έπαιζΑ στον Ιωνικό. Διαπίστωσα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο και υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα τους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό. Περιμένω σε κάθε αγώνα έδρας να έχουμε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις χιλιάδες κόσμο. Με τις εκδηλώσεις τους, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά εμάς που θα βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να φτάνουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...