Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Στον δρόμο για τα...ογδόντα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου συμπληρώνει σήμερα 79 χρόνια ζωής, καθώς επίσημα αναγνωρίστηκε στις 2 Ιουνίου 1937 .
Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Εβδομήντα εννέα χρόνια αθλητικής διαδρομής συμπληρώνει σήμερα (σ.σ. χθες) ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ιδρύθηκε με την απόφαση 611 του Πρωτοδικείου Βόλου στις 2 Ιουνίου 1937 και με πρώτο πρόεδρο τον Απόστολο Πουργιά.
Πρώτη του συμμετοχή, απαρχή της μεγάλης του ιστορίας, το Κύπελλο Πάσχα του 1937 με τη συμμετοχή της Νίκης, του Απόλλωνα, του Κεραυνού και του Οδυσσέα, όπου σημειώθηκε και η πρώτη μεγάλη διάκριση με την κατάκτησή του.
Στο δρόμο για τον εορτασμό των 80 χρόνων του, το 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα συστήσει επιτροπή από προσωπικότητες του συλλόγου, με επικεφαλής τον κ. Ιάσονα Χατζή, προκειμένου να προετοιμάσουν τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, με καταληκτική ημερομηνία τις 2 Ιουνίου του 2017, όπου και θα κορυφωθούν αυτές, ελπίζοντας να συνδυαστούν με επιτυχίες και των τμημάτων του συλλόγου και ιδιαίτερα του ποδοσφαιρικού τμήματος που ξεκινά μια νέα αρχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή τη γενέθλια ημερομηνία του συλλόγου, χαιρετίζει τους εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες του, τους προπονητές και προπονήτριες όλων των τμημάτων, τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν τα τμήματά μας, τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της περιοχής μας, καθώς και τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ζητώντας τους ενότητα στη νέα μεγάλη προσπάθεια.
Ζήτω ο Ολυμπιακός του Βόλου μας».

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...