Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Στηρίζουν οι οργανωμένοι

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ως οργανωμένοι Σύνδεσμοι οπαδών και εκπροσωπώντας ένα μεγάλο μέρος όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας από τα αποτελέσματα της χθεσινής συνέλευσης των μελών του Α.Σ Ολυμπιακού Βόλου και να δηλώσουμε την στήριξη μας στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.
Η μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας και τα όσα ειπώθηκαν στην συνέλευση μας γεμίζουν αισιοδοξία για το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι άνθρωποι, που τη δεδομένη στιγμή οπού η ομάδα μας βρίσκεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, βγήκαν μπροστά και δηλώσαν ότι θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο μεγάλη ευθύνη αναλαμβάνουν και το τι σημαίνει να ηγείσαι στον Ολυμπιακό Βόλου. Για αυτό και πιστεύουμε ότι θα επιδείξουν την σοβαρότητα και υπευθυνότητα που απαιτείται. Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με δυναμισμό και ουσιαστικές κινήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να επανέλθει εκεί που ανήκει.
Όμως για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, ξεκινώντας ουσιαστικά από την αρχή, απαιτείται η στήριξη όλων μας. Η νέα και ελπιδοφόρα μέρα που ξεκινάει στον Ολυμπιακό Βόλου, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και συσπειρωμένους κοντά στη νέα προσπάθεια.

Austrian Boys & Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου (Σ.Φ.Ο.Β)».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...