Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πρόκληση η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας!

Στο ξενοδοχείο του Παναγιώτη Μποτσιβάλη έγινε σήμερα το απόγευμα, η παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή παραβρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι που ανέλαβαν να «τρέξουν» τον φετινό Ολυμπιακό καθώς και πλήθος φιλάθλων της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανέφερε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στον Βόλο, είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κύριους Μποτσιβάλη, Τσιμπανάκο, Μπονόβα για την πρόταση που μου έκαναν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Ξέρω ότι πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Στις συνομιλίες μας υπήρξε ταύτιση απόψεων. Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο και πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα όπως την θέλει ο κόσμος κι εμείς.Οι παίκτες πρέπει να έχουν μια αλληλοεξάρτηση μεταξύ τους κι αγωνιστικά και συναισθηματικά, το δύσκολο κομμάτι είναι να δέσουμε τους παίκτες που θα έρθουν. Υπάρχει εμπειρία, υπάρχει γνώση και θα τα καταφέρουμε. Είναι πρόκληση για εμένα να συνδέσω το όνομά μου με τη δημιουργία μιας ομάδας».


Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης που ήταν δίπλα στον προπονητή τόνισε: 

«Για την επιλογή του κ. Τζαναβάρα τα κριτήρια δεν ήταν μόνο αγωνιστικά. Τον επιλέξαμε και για το ήθος του. Έχουμε ετοιμάσει έναν κατάλογο παικτών για τον κορμό της ομάδος και η στελέχωση με τα βολιώτικα παιδιά είναι έτοιμη. Θα τα ανακοινώσουμε σιγά σιγά μέχρι 10 του μηνός. Στην επιλογή των παικτών, θα πρέπει ο κ. Τζαναβάρας να έχει τον τελευταίο λόγο. Θα φτιάξει την ομάδα βάσει των δικών μας προσδοκιών. Θέλω να κάνουμε μια καινούργια αρχή με οργάνωση. Θα είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα σαν αυτή που αξίζει στον Ολυμπιακό και να πάει γρήγορα στην κατηγορία που ανήκει».

Σε ερώτηση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ, απάντησε: 

«Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε αυτόν τον τομέα, βήμα-βήμα, είναι και νομικό το θέμα».

Τέλος τόνισε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει ο Ερασιτέχνης με τον Δήμο για την παραχώρηση του ΕΑΚ καθώς βρήκε το τίμημα που αρχικά ζητήθηκε σχετικά υψηλό για την κατηγορία και έχει καταθέσει αντιπρόταση.


 Εκτός από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, για την πρόσληψη του νέου προπονητή, μίλησε ο Ανδρέας Μπονόβας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος είναι η Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά δήλωσε: 

«Μετά από πολλές ζυμώσεις και συζητήσεις με πολλούς προπονητές, καταλήξαμε στον κ. Τζαναβάρα. Είναι προπονητής καριέρας, πέρασε από την πόλη, έδωσε τα διαπιστευτήρια, έκανε πολύ καλή δουλειά και ήταν ο κατάλληλος προπονητής στο χτίσιμο του Ολυμπιακού Βόλου όπως ονειρεύονται οι φίλαθλοι για να φθάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Εμείς θα είμαστε κοντά του, θα ετοιμάσουμε ένα ρόστερ ιδανικό για τη βαριά φανέλα του Ολυμπιακού. Όποιος θα την φορέσει, πρέπει να έχει προσωπικότητα και βιογραφικό. Θα φέρουμε 10-15 παίκτες Β’ Εθνικής και παίκτες από Γ’ που θα έχουν παίξει τουλάχιστον δύο χρόνια και παιδιά από τον Βόλο. Θα έχει ρόστερ 27 παιδιών και θα χτίσει έναν Ολυμπιακό Βόλου για να τον φθάσει εκεί που του αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...