Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τα νέα της καλαθοσφαίρισης

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, οι αθλήτριες και οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου δείπνησαν
...κλείνοντας έτσι την αγωνιστική χρονιά και έδωσαν ραντεβού για τις αρχές Σεπτεμβρίου όταν θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των δύο ομάδων για τα πρωταθλήματα στα οποία θα αγωνιστούν.

Παρόντες οι προπονητές τους Μιχάλης Καπουρνιώτης, Φώνης Μαυρομιχάλης και Κώστας Καραγιώργης, ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ολυμπιακός Βόλου Νικόλαος Τσεκούρας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά και τους προπονητές τους για την παρουσία τους την περασμένη χρονιά στους αγωνιστικούς χώρους, συνεχάρη τη διοικούσα επιτροπή για το έργο που επιτέλεσε και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους και δυναμική επιστροφή την νέα αθλητική χρονιά. Παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας του συλλόγου Πολυχρόνης Ζάχος αλλά και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ Κώστας Γανώσης, Απόστολος Έξαρχος, Γιώργος Κουσιαρής, Βασίλης Παπαχρήστος, Ζάκος Σαχίνης, Βαγγέλης Κολιός, εκ μέρους των οποίων ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Μεταφτσής εξήρε το αγωνιστικό φρόνημα αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι (αθλητές-τριες, προπονητές και διοίκηση) ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι ανταγωνιστικός. 

Ο κ. Μεταφτσής συνεχάρη τα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων για τις επιτυχίες τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη θετική παρουσία των τμημάτων Μίνι και Παμπαίδων, από την οποία και διαφαίνεται το μέλλον που υπάρχει για τις ομάδες μπάσκετ του συλλόγου, συνεχάρη την Γιάννα Αρτεμισίου και τον Νίκο Τσιαπράζη για τις επιλογές τους από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, ενώ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η πραγματοποίηση με επιτυχία του 1ου προπονητικού καμπ που θα διεξαχθεί από 21 έως και 25 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου κι αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και με τη διαχρονική συμπαράσταση του τμήματος αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Οι παριστάμενοι σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για τη χρονιά που πέρασε, θυμήθηκαν τις ωραίες στιγμές που πρόσφεραν τα αγόρια και κορίτσια της ομάδας και οριοθέτησαν τους στόχους για την επόμενη σεζόν. Τέλος, από τον Ολυμπιακό Βόλου, εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη της οικογενειακής ταβέρνας Αύρα κ. Νικόλαο Νικοβιώτη "ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες του τμήματος μπάσκετ".


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...