Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Καμία κίνηση για εκκαθάριση

Ζωτικής σημασίας είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ για την μετέπειτα τύχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μπορεί η ανάληψη της ηγεσίας από τον κο Μποτσιβάλη να γέμισε με αισιοδοξία τους ερυθρόλευκους φιλάθλους ,το ζήτημα όμως στο οποίο ο Ερασιτέχνης πρέπει να εστιάσει είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ ,αφού χωρίς να έχει ολοκληρωθεί αυτή, ακόμα και αν πάνε όλα κατ'ευχήν και κερδίσει γρήγορα την άνοδο ο Ολυμπιακός ,δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία.

Όπως είπε ο κος Τσεκούρας ,ο Ερασιτέχνης από μόνος του δεν μπορεί να προκαλέσει την λύση της εταιρείας αφού κατέχει μόλις το 10% των μετοχών.Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να συζητήσει με τους πρώην μεγαλομετόχους και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.

Ο αριθμός των μεγαλομετόχων είναι μεγάλος αφού ουσιαστικά η εκκαθάριση θα γίνει σε όλες τις διοικήσεις από το 2004 και έπειτα.
Λίγα μόνο από τα ονόματα που συμμετείχαν στις διοικήσεις ήταν ο κος Βασιλειάδης , ο κ.Τόρης, ο κ.Βαρούτσικος , ο κ.Καραγιάννης, o κος Μποτσιβάλης , ο κος Κεσογλίδης ο κος Μπέος και άλλοι.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης θα πρέπει να συμφωνήσουν οι πρώην μέτοχοι και να ανατεθεί το ζήτημα σε δικηγορικό γραφείο κάτι που ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα το αίτημα Ολυμπιακού και Εργοτέλη προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για αυτόματη εκκαθάριση με την εποπτεία του κράτους ίσως αν διαβαστεί διαφορετικά δείχνει πως ο Ερασιτέχνης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τους πρώην μετόχους και δεν είναι τόσο...αισιόδοξος για την προθυμία τους.







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...