Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Austrians κατά Μπέου

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζουν την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του πρώην μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού ,κου Αχιλλέα Μπέου εξέδωσαν οι Austrian Boys.


H ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο άνθρωπος που έχει την κύρια ευθύνη για την μαύρη σελίδα που διανύει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει ακόμα το θράσος να βγαίνει στη τηλεόραση και να μιλάει για την ομάδα μας. Σε μια «φιλική και οικογενειακή» ατμόσφαιρα που φρόντισαν να διαμορφώσουν οι «εκπομπάρχες φίλοι» του στο τηλεοπτικό στούντιο που τον φιλοξένησαν, παρακολουθήσαμε μια ακόμα παράσταση μεταξύ κωμωδίας και τραγωδίας, με κύριο στοιχείο την γραφικότητα των πρωταγωνιστών. 
Όλος ο Βόλος και όλοι οι φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας γνωρίζουν την μια και μοναδική αλήθεια. Ότι, ο Ολυμπιακός Βόλου δυσφημίστηκε και περνάει μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του και αυτό οφείλεται στις «συμβουλές» και τις «προτροπές» της αποτυχίας και καταστροφής, του συγκεκριμένου ανθρώπου. 
Το μόνο που ζητάμε από αυτόν, είναι να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με οποιοδήποτε τρόπο με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στην συνείδηση του κόσμου της ομάδας έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
Εμείς ως οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου παρακολουθούμε τις εξελίξεις και στηρίζουμε τις προσπάθειες της διοίκησης του ερασιτέχνη Α.Σ Ολυμπιακού Βόλου για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας. 
Austrian Boys»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...