Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τελείωσε ο Ολυμπιακός Βόλου!

Ο αφανισμός της ομάδας μας από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για τα επόμενα χρόνια,δυστυχώς μετουσιώθηκε σε θλιβερή πραγματικότητα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα μας δεν υπάρχει πια παρά μόνο στις καρδιές και στις μνήμες των χιλιάδων φιλάθλων.

Το ΙΚΑ δεν πληρώθηκε από κανέναν , το ρόστερ ξέμεινε από ποδοσφαιριστές και η αποβολή του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα είναι γεγονός.

Για την σημερινή κατάντια της ομάδας μας φταίμε όλοι.

Φταίνε οι ανώνυμοι φίλαθλοι που σε στιγμές εμφανούς αδυναμίας επέλεξαν να απέχουν συνειδητά από κάθε βοήθεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Φταίνε οι ντόπιοι επιχειρηματίες που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν «κούφιες» υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Φταίνε τα ΜΜΕ που πολλές φορές ηθελημένα ή αθέλητα συγκάλυψαν καταστάσεις ,ή τουλάχιστον δεν τις έψαξαν αρκετά με αποτέλεσμα να βρεθούμε όλοι ξαφνικά προ τετελεσμένων γεγονότων.

Φταίνε οι οργανωμένοι που ακόμα και την τελευταία στιγμή επέλεξαν τον δρόμο της ρήξης , και πολλές φορές επιβάρυναν την ομάδα με άσκοπα πρόστιμα.

Φταίνε όλοι αυτοί που φούσκωναν το μυαλό κάποιων πως όταν «ελευθερωθούμε» περιμένουν στο παρασκήνιο αόρατοι μεγαλοεπενδυτές που θα κάνουν τον Ολυμπιακό Μπαρτσελόνα.

Φταίει ο Ερασιτέχνης που όταν κλήθηκε να πάρει το μεγάλο βάρος την ύστατη στιγμή ,δήλωσε μυστηριώδης αδυναμία και την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια.

Φταίει ο "έκπτωτος" που δικαίως ή αδίκως ,ανεξάρτητα αν είναι αθώος ή όχι, «έμπλεξε» το όνομα της ομάδας στο μεγάλο σκάνδαλο ύποπτων αγώνων αλλά και ήταν η αιτία που εξαφανίστηκε η ομάδα για έναν χρόνο ,αφού έδωσε πατήματα σε όλους αυτούς που έψαχναν εναγωνίως εξιλαστήριο θύμα.

Αλλά πάνω από όλα φταίνε κάποιοι διοικούντες φανεροί και αφανείς ,που τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν τον κόσμο,όχι μόνο τον φλόμωσαν στο ψέμα, όχι μόνο έκαναν τεράστια διοικητικά λάθη ,αλλά πάνω από όλα έχασαν τον παλμό του φιλάθλου σε τέτοιον βαθμό ,που μεγάλη μερίδα του κόσμου έφτασε στο παρανοϊκό σημείο να επιθυμεί την ηθελημένη διάλυση της ομάδας προκειμένου να ξεμπερδέψει με οτιδήποτε του θύμιζε τις παλαιές καταστάσεις...








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...